Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

«Жирона» виявляє інтерес до форварда збірної Сенегалу

«Жирона» виявляє інтерес до форварда «Салернітани» Булай Діа. Іспанський клуб вже запросив інформацію в «Салернітани» щодо можливого трансферу.

Булайє Діа всю другу частину минулого сезону не грав за «Салернітану» через розбіжності з керівництвом клубу. Причина – керівництво італійської команди не відпустило форварда взимку до іншого клубу, хоча сенегалець мав низку вигідних пропозицій, серед них і з АПЛ.

Діа чудово проявив себе в першому сезоні виступів за «Салернітану» – тоді в кампанії 2022/23 він забив 16 голів і допоміг своєму клубу зберегти прописку в Серії А. Також на рахунку Діа один успішний рік виступів за «Вільяреал», коли він разом з іспанським клубом виходив у півфінал Ліги чемпіонів.

Сенегальський форвард може стати конкурентом, або ж прямою заміною в «Жироні» для Артема Довбика, інтерес до якого виявляють «Тоттенгем» та «Ювентус».

У це міжсезоння «Жирона» вже підписала захисника «Спарти» Ладислава Крейчі, півзахисника «Манчестер Юнайтед» Донні ван де Бека та нападника «Браги» Абеля Руїса.

«Жирона» посіла третє місце в Прімері минулого сезону. Команда Артема Довбика та Віктора Циганкова здобула пряму путівку до Ліги чемпіонів сезону 2024/25. У першому турі нового сезону «Жирона» зіграє з «Бетісом» 15 серпня.

14 липня 2024 20:07







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 9-й тур. Реал – Вільяреал. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:50

Іспанія, 8-й тур. Сельта – Жирона. Огляд матчу

 

29 вересня 2024 18:34

Іспанія, 7-й тур. Барселона – Хетафе. Огляд матчу

 

26 вересня 2024 00:39