Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Іспанія, 32-й тур. Севілья – Жирона 0:2. Знову Циганков, знову Кастельянос

«Футбольний клуб»

Каталонці продовжують творити дива. Знявши скальп з «Реала» (4:2) у минулому турі, тепер вони осоромили «Севілью» у її лігві – на переповненому «Санчес Пісхуан». Мова, між іншим, про півфіналістів Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Якщо у першому таймі господарі і володіли превагою, то вона була незначною. «Жирона» захищалася без зайвої метушні і по можливості відповідала своїми вилазками. А щоб відкрити рахунок, підопічним Мічела взагалі вистачило єдиного у першому таймі кутового. Рікельме подав з лівого флангу, а центральний захисник Хуанпе на протилежному боці воротарського спромігся ногою з лету трансформувати стандарт у асист.

На другу половину «Севілья» вийшла по-справжньому зарядженою. Але голкіпер «Жирони» Гассаніга давав собі раду, та й везіння було на боці його команди. Більше того, гості забили вдруге. Рікельме з лінії карного майданчика поцілив у поперечину, а коли після цього м’яч опинився у нашого Віктора Циганкова, той спокійно відкотив його під ліву Кастельносу. І аргентинський кат «Реала» знову не схибив.

Нападник забив уже 12-й гол у поточному чемпіонаті, тоді як український вінгер заніс до свого активу четвертий асист. Вкупі з трьома забитими м’ячами у 13 матчах – дуже непоганий результат як для новачка.

Попри всі намагання «Севільї», врятувати гру їй не вдалося. «Жирона» ж підстрибнула відразу на восьму позицію, і тепер від шостої єврокубкової сходинки її відділяють 5 очок. Попереду ще шість турів – а отже статися може все. Апетит приходить під час їжі.

СЕВІЛЬЯ – ЖИРОНА 0:2
Гол:
Хаунпе (23), Кастельянос (55).
Севілья: Дмитрович, Монтьєль, Баде, Гудель, Акунья, Фернандо (Сусо, 60), Гує (Мір, 75), Окампос, Папу Гомес (Ракитич, 60), Хіль (Ламела, 82), Ен Несірі.
Жирона: Гассаніга, Коуту, Буено, Хуанпе, Каррера (Кальєнс, 63), Гутьєррес (Валері, 73), ЦИГАНКОВ (Бернарду, 90), Мартен, Ромеу, Рікельме (Артеро, 90), Кастельянос (Рейньєр, 73).
Попередження: Гудель (4) – Кальєнс (84).

Турнірна таблиця

1 травня 2023 23:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50