Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Валенсія» більше не розглядає варіант із трансфером Яремчука

Майбутнє українського нападника бельгійського «Брюгге» Романа Яремчука, який наразі на правах оренди виступає в іспанській «Валенсії», видається абсолютно невизначеним.

28-річний футболіст щасливий у своїй нинішній команді й хотів би в ній залишитися й після завершення сезону, коли закінчиться термін його оренди, однак такому варіанту розвитку подій збутися не судилося.

Як повідомляє VoetbalNieuws, «Брюгге» не проти продати Яремчука, але, визначаючи суму такого трансферу, клуб орієнтується на 17 млн. євро, які було заплачено за українця «Бенфіці» у 2022 році. Такі фінансові умови «Валенсії» не під силу. За інформацією джерела, питання повноцінного трансферу Яремчука в іспанський клуб уже знято з порядку денного.

При цьому «Валенсія» не проти оформити нову оренду Яремчука, але цей варіант нецікавий уже «Брюгге», який виплачує більшу частину зарплати футболіста згідно з його контрактом і продовжувати таку практику не хоче. Водночас у бельгійському клубі впевнені, що успішний виступ форварда в Ла Лізі забезпечить необхідний трансферний інтерес до нього в період літнього вікна і зробить можливим продаж Яремчука за суму, близьку до згаданих 17 мільйонів.

Додамо, що чинний контракт українського нападника з «Брюгге» розрахований до 30 червня 2026 року.

4 квітня 2024 10:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50