Сьогодні 19 вересня 2024 р.

Кубок Іспанії, 1/2 фіналу. Реал – Барса 0:1. Мадридські подарунки

«Реал» «привіз» собі гол, значно ускладнивши власне завдання напередодні матчу-відповіді.

Початок матчу був за господарями. Можна згадати і забіг Луки Модрича, якого все ж таки наздогнав, завадивши завдати прицільного удару, Жуль Кунде, і ефектний гол Каріма Бензема, скасований через офсайд.

Нервовий характер зустрічі, велика кількість зіткнень періодично трансформувалися у протести «вершкових». Вінісіус Жуніор після жорсткого борцовського прийому проти Френкі де Йонга побачив перед собою «гірчичник» і ледве не нарвався на другий, демонструючи обурення рішенням арбітру. Не залишався осторонь навіть зазвичай флегматичний Карло Анчелотті, який щось наполегливо висловлював четвертому рефері.

Можливо, саме вся ця напруга вплинула на 20-річного Едуардо Камавінгу, який у простій ситуації подарував м’яч супернику, фактично розпочавши результативну контратаку «Барси». Ферран Торрес віддав на Франка Кесс’є, і нехай той не зміг пробити Тібо Куртуа (щось підказує, що і Андрій Лунін в цій ситуації дав би собі раду) – справу івуарійця завершив Едер Мілітао, незграбно зігравши на добивання. Завадити автоголу ще міг Начо Фернандес але на «стрічці» махнув повз м’яч.

Більшу частини другого тайму мадридці природно провели на половині поля каталонців, але про якусь купу моментів, створених господарями, говорити не доводиться. Навіть заміна захисника Начо на нападника Родріго не принесла належних дивідендів. «Барселона», якій  не міг допомогти травмований снайпер Роберт Левандовськи, захищалася спокійно і злагоджено. Ну а діями «блаугрангас» вміло керував на полі 34-річний Серхїо Бускетс. Саме цього вечора знаменитий опорник став рекордсменом за кількістю Ель Класіко, в яких йому довелося брати участь. Тепер за плечима іспанця – 46 топ-протистоянь, «парижани» Лео  Мессі та Серхіо Рамос поки зупинилися на позначці «45».

Отже, підопічні Хаві Ернандеса дотерпіли і відстояли переможний результат. Більше того, вони могли забити і вдруге, але Арсу Фаті  випадково опинився на шляху м’яча, який після удару Кесс’є вже прямував у незахищений Куртуа кут воріт.

Як би там не було, програш на «Бернабеу» не означає виліт «Реала» з Кубку Короля. Шанс відігратися на «Камп Ноу» столична команда отримає 5 квітня.

РЕАЛ – БАРСЕЛОНА 0:1
Гол:
Мілітао (26, автогол).
Реал: Куртуа, Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Начо (Родріго, 67), Камавінга, Кроос (Чуамені, 74), Модрич (Альваро Родрігес, 84), Вальверде, Вінісіус, Бензема.
Барселона: тер Стеген, Араухо, Кунде, Алонсо, Бальде, Бускетс, де Йонг, Кесс’є (Сержі Роберто, 86), Рафінья (Фаті, 69), Гаві, Торрес.
Попередження: Вінісіус (24), Начо (55), Вальверде (73) – Рафінья (45), Гаві (51), Кесс’є (66).
Арбітр – Хосе Мунуера.
2 березня. Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 


2 березня 2023 23:50







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48