Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Іспанія, 6-й тур. Атлетико – Реал 1:2. Чемпіони повертаються на вершину

«Футбольний клуб»

Уболівальники, що ввечері у неділю заповнили мадридську арену «Ванда Метрполітано», стали свідками класичної перемоги на класі. До перерви «Атлетико» намагався атакувати, створювати моменти, натомість «Реал» – забивав. І навіть відсутність травмованого Каріма Бензема не стала перешкодою.

Уже на 18-й хвилині Родріго неподалік від чужого карного майданчика віддав на Орельєно Чуамені, рванув уперед і отримав від французького новачка «вершкових» просто магічний «парашут» у відповідь. М’яч перелетів через захисників і ліг на ногу бразильцю. Удар у дотик – виймайте.

А невдовзі пройшов гострий випад «Реала» лівим флангом. Вінісіус Жуніор вивалився на Яна Облака, пробив у ближній кут, але поцілив у стійку. На щастя чемпіонів, м’яч відскочив праворуч і був вколочений у сітку Федеріко Вальверде.

Протягом майже всього другого тайму «королі» вміло, зі знанням справи, гасили атакувальні потуги матрасників і напевно б без зайвих клопотів зберегли комфортну перевагу, якщо б не помилка Тібо Куртуа після подачі господарями кутового. На 83-й хвилині, не врахувавши дотик головою від Едера Мілітао, бельгієць махнув рукою повз м’яч, який трохи незграбно переправив у ворота Маріо Ермосо.

Інтрига ожила, що в підсумку вилилось в нервову кінцівку – в сутички, штовхання, сперечання з арбітром і вилучення. Але більше шансів опонентам «Реал» не дав.

Зі 100-відсотковим результатом підопічні Карло Анчелотті обходять «Барсу» і повертаються на вершину. Ну а «Атлетико» залишається сьомим.

АТЛЕТИКО – РЕАЛ 1:2
Гол
и: Ермосо (83) – Родріго (18), Вальверде (36).
Атлетико: Облак, Феліпе, Вітцель, Рейнілду, Кондогбіа (Сауль, 81), де Пауль (Мората, 62), Коке (Корреа, 73), Льоренте, Карраско (Ермосо, 72), Грізманн, Жоау Фелікс (Матеус Кунья, 62).
Реал: Куртуа, Карвахаль, Алаба, Мілітао, Менді (Рюдігер, 75), Чуамені, Модрич (Камавінга, 82), Кроос (Асенсіо, 86), Вальверде, Вінісіус Жуніор, Родріго (Себальос, 86).
Попередження: Рейнілду (28), Коке (63), Ермосо (89) – Менді (33), Карвахаль (88).
Вилучення: Ермосо (90+1).

Турнірна таблиця

19 вересня 2022 00:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50