Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Іспанія, 28-й тур. Барселона – Мальорка 1:0

«Барселона» вдома здолала «Мальорку» завдяки таланту свого 16-річного вихованця.

На початку цей матч розвивався за планом гостей. Гра була повільною, в'язкою, моменти були в обох команд, при цьому стовідсоткових створювати не вдавалося.

Головна подія першого тайму – це пенальті, який заробив Рафінья і не реалізував Гюндоган, пробивши надто очевидно для Райковича.

Також відзначимо і наступну травму Рафіньї. Тепер лазарет «Барси» ще солідніший – нагадаємо, там уже лікуються Гаві, Бальде, Ферран, Педрі та де Йонг.

Ну, ще одне враження – це надійна робота центру захисту «Барси» проти Ларіна та Мурікі. Обидва нападники «Мальорки» отримували м'яч у небезпечних зонах, але вдарити нормально їм не давали.

Другий тайм почався відразу з удару Мурікі головою в перекладину, але з офсайду.

Ну, а потім нарешті почала показувати свій футбол «Барса». Ламін Ямаль проявив себе – спершу вдарив з лівої в перекладину; потім розігнав кілька гострих атак передачами, і шанс забити мав Гюндоган.

Розуміючи, що перемога поруч, Хаві ще посилив тиск, випустивши Левандовськи, якого беріг на «Наполі» – і невдовзі «Барса» таки забила, але це був не Роберт.

Ямаль – ось хто герой. 16-річний хлопець у блискучому проході а-ля Мессі хитнув захисника і з лівої поклав м'яч точно під штангу. Райкович навіть не смикнувся.

«Мальорка»? Вона була надто безідейною, нецікавою, щоб відповісти на це.

Як підсумок – «Барса» вийшла на друге місце з 61 очком. У «Реала» – 66, у «Жирони» – 59. «Мальорка», у свою чергу, залишилася 15-ю з 27 балами. Її головний матч попереду – це фінал Кубка проти «Атлетика» у квітні.

БАРСЕЛОНА – МАЛЬОРКА – 1:0
Гол:
Ямаль (73).
На 24-й хвилині Гюндоган не реалізував пенальті (воротар).
Барселона: тер Стеген, Кунде, Кубарсі, Іньїго Мартінес, Канселу, Рафінья (Фермін Лопес, 37), Крістенсен, Гюндоган (Ромеу, 87), Ямаль, Гую (Левандовськи, 61), Фелікс (Роке, 62).
Мальорка: Райкович, Гонсалес, Настасич, Раїльо, Копете (Радоньїч, 82), Лато (Хауме Коста, 71), Дардер (Антоніо Санчес, 71), Саму Кошта, Морланес (Дані Родрігес, 61), Мурікі (Абдон, 82).
Попередження: Іньїго Мартінес (53) – Саму Кошта (86).

8 березня 2024 23:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 9-й тур. Реал – Вільяреал. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:50

Іспанія, 8-й тур. Сельта – Жирона. Огляд матчу

 

29 вересня 2024 18:34

Іспанія, 7-й тур. Барселона – Хетафе. Огляд матчу

 

26 вересня 2024 00:39