Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Іспанія, 27-й тур. Мальорка – Жирона 1:0. Про «Реал» можна забути

«Футбольний клуб»

Як виявилося, перемога над «Райо Вальєкано» у попередньому турі (3:0) не стала початком нового сходження «Жирони». Команда переживає важкий період, і недільний матч це довів.

У січні «Мальорка» вишибла «Жирону» із Кубку Іспанії, а тепер позбавила надважливих очок, яких може не вистачити на фініші чемпіонату.

Утім, треба визнати, господарі, попри те, що серед тижня проводили кубкову гру, виглядали наполегливіше і агресивніше за своїх опонентів. «Жирона» ж вкотре була не схожа на саму себе осіннього зразка.    

Єдиний гол стався у першому таймі, коли після кутового біля воріт каталонців ніхто з них не зіграв на підборі, м’яч був повернутий до карного майданчика і зрештою увігнаний у сітку захисником Хосе Копете.

Зрозуміло, каталонці намагалися врятувати гру, дуже старалися наші Віктор Циганков та Артем Довбик, які звично вийшли у стартовому складі, але… «Мальорка», яка до гри з фаворитом підійшла на 16 місці, зуміла відбитися.

Змарнувавши свої нечисленні моменти і зазнавши четвертої поразки в чемпіонаті, «Жирона» залишилася другою, проте вже сьогодні вночі команду Мічела може випередити «Барселона». Щодо «Реала», то він зберіг семиочковий відрив від найближчого переслідувача.  

МАЛЬОРКА – ЖИРОНА 1:0
Гол: Копете (33).
Жирона:
Гассаніга, Коуто, Е.Гарсія, Хуанпе, Гутьєррес, Соліс (Стуані, 78), А.Гарсія, ЦИГАНКОВ, І.Мартін (Порту, 55), Савіо, ДОВБИК.

Примера. Турнірне становище

3 березня 2024 21:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 9-й тур. Реал – Вільяреал. Огляд матчу

 

06 жовтня 2024 00:50

Іспанія, 8-й тур. Сельта – Жирона. Огляд матчу

 

29 вересня 2024 18:34

Іспанія, 7-й тур. Барселона – Хетафе. Огляд матчу

 

26 вересня 2024 00:39