Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Іспанія, 7-й тур. Мальорка – Барселона 2:2

«Барселона» надто погано захищалась і тому не перемогла «автобусну» «Мальорку» на дуже важкому, вологому полі.

Чемпіон почав привозити вже зі старту – це тер Стеген подарував м'яч супернику, і все закінчилося голом Мурікі.

«Барса» спробувала негайно зрівняти. Гаві вів команду за собою, але Ферран Торрес пробивав у своїх найгірших традиціях, а Жоау Фелікс був пасивним. Лише перед перервою чемпіону вдалося підтиснути «Мальорку», і Рафінья навіть забив смачним дальнім ударом. Але це був лише початок.

Вже за хвилину Рафінья епічно запоров вихід один на один; потім Райкович потягнув удар Фелікса майже впритул. Завершив же відрізок Абдон, якого Араухо пустив до воріт, наче свого.

На початку другого тайму Фелікс ще раз пальнув здалеку у штангу, але це все, що створила «Барса». Довелося робити заміни.

І так, Фермін і Ямаль, що вийшли з лавки, оживили гру. Один «намалював» пенальті і суддя навіть повірив, але ВАР хитруна розкусив. Ну, а Фермін просто забив – допоміг ідеальний простріл Рафіньї.

На папері в «Барси» залишалося понад чверть години, щоб вирвати перемогу, але що ми побачили насправді? Втомлену команду Хаві, яка важко тримала м'яч і могла навіть пропустити, адже, як і в першому таймі, Мурікі продовжував вигравати всю верхову боротьбу. Виходить, функціональна яма? Якщо так, то це погані новини для «Барси», адже попереду у неї «Севілья», яка набрала форму.

У таблиці після нічиєї у каталонців 17 очок – це тимчасово перше місце; «Мальорка» набрала 6 пунктів.

МАЛЬОРКА – БАРСЕЛОНА – 2:2
Голи:
Мурікі (8), Абдон (45+2) – Рафінья (41), Фермін Лопес (75).
Мальорка: Райкович, Гонсалес (ван дер Хейден, 85), Вальєнт, Настасич, Копете, Маффео (Хауме Коста, 35), Дані Родрігес (Морланес, 85), Антоніо Санчес (Ларін, 62), Саму Кошта, Абдон (Дардер, 62), Мурікі.
Барселона: тер Стеген, Канселу, Араухо, Іньїго Мартінес (Кунде, 78), Бальде, Гаві, Ромеу (Фермін Лопес, 64), Гюндоган, Рафінья, Ферран Торрес (Левандовськи, 58), Жоау Фелікс (Ямаль, 64).
Попередження: Дані Родрігес (48), Настасич (61) – Ромеу (36).

27 вересня 2023 00:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48