Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кубок короля, 1/8 фіналу. Уніоністас де Саламанка – Барселона 1:3

Кубкова перемога над «Уніоністас» вийшла типовою для нинішньої «Барси». Каталонці знову наварили у захисті, але взяли своє за рахунок характеру та атакуючої майстерності.

Рахунок у матчі відкрила Саламанка – це Альваро Гомес блискуче замкнув крос із лівого флангу.

Крім гола, андердог створив ще два непогані шанси до перерви, але Лосада і Растрохо не змогли пробити Пенью.

«Барса», у свою чергу, до перерви більше мучилася, ніж створювала. Атакувати багатошаровий захист позиційно – ще те задоволення. У результаті крім моменту Гую у фаворита довго нічого не було, але потім «Уніоністас» навіщось побігли всі на кутовий і отримали контратаку, яку впевнено завершив Ферран. 1:1.

У принципі, якщо вибирати ключовий момент матчу, то це був він, адже на другий тайм в Саламанки вже не вистачило сил. Контратаки зникли, і господарі лише відбивалися, а це шлях у нікуди.

Так, у «Блауграни», як і раніше, не виходила гра вузькими каналами, але яка різниця, якщо Жуль Кунде просто взяв і прошив голкіпера метрів з 25-ти?

 

 

А потім ще й Алексу Бальде вдався найкращий гол у кар'єрі – і прохід від центру поля, і удар під перекладину з гострого кута були чудові.

На цьому футбол, по суті, завершився – одні більше не хотіли, а інші не могли. Хороший сценарій для чемпіона, який так зекономив сили перед виїздом в Севілью до «Бетіса», де в неділю точно буде важче.

УНІОНІСТАС ДЕ САЛАМАНКА (Д-3) – БАРСЕЛОНА – 1:3
Голи:
А. Гомес (32) – Ферран Торрес (45), Кунде (69), Бальде (73).
Барселона: Пенья - Роберто, Кунде, Крістенсен (Кубарсі, 46), Бальде - де Йонг, Ромеу, Фермін Лопес (Педрі, 61) - Ферран Торрес (Вітор Роке, 82), Гуйю (Гюндоган, 61), Жоа Фелі (Левандовськи, 61).

18 січня 2024 23:04







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50