Сьогодні 16 вересня 2024 р.

Іспанія, 22-й тур. Барселона – Кадіс 2:0. Каталонці зберігають відрив

«Барселона» на своєму полі легко обіграла одну з найгірших команд поточної Ла Ліги. Хіба могло бути інакше?

І неважливо, що каталонці на тижні провели виснажливий поєдинок із «МЮ»; що через травми матч пропускали Бускетс, Дембеле і Педрі. Це все ніщо, порівняно з тотальною перевагою у класі.

Навіть напружуватися каталонцям не довелося. Весь перший тайм команда Хаві повільно катала м'яч, і лише Ферран Торрес мчав у дриблінг – одразу видно, занудьгував за грою на лавці.

Саме зять Луїса Енріке і зробив для команди перший гол – обіграв трьох, навісив на Левандовського, а Серхі Роберто добив м'яч у сітку після виносу з лінії.

Другий м'яч вже за дві хвилини провів сам Роберт класичним ударом низом з лінії штрафного. І як він тільки помітив, що Ледесма зробив крок в інший бік?!

Власне, ці дві хвилини і закрили матч. У другому таймі Левандовськи претендував на дубль, але його парашут опустився на поперечину. У відповідь «Кадіс» спершу забив після кутового, але з фолом на тер Штегені – ВАР усе скасував. Ну а під завісу гри новачок еліти Кріс Рамос на своєму досвіді переконався, як круто працює Марк-Андре у воротах. Реально рівних йому прямо зараз у Ла Лізі немає.

Коротше, 17-й «сухар» «Барси», і вона знову випереджає «Реал» на 8 очок – 59 проти 51. Травм не отримали, втомитися не встигли – Хаві може бути задоволений; його команда уникла дурниць перед вирішальним виїздом до Манчестера. Ось де буде спека!

Ну, а щодо «Кадіса», то він із 22 очками залишився на 17-й позиції. Зону вильоту команда Серхіо випереджає лише на 2 бали.

БАРСЕЛОНА – КАДІС – 2:0
Голи:
Серхі Роберто (43), Левандовськи (45+1).
Барселона: тер Штеген, Кунде, Крістенсен, Ерік Гарсія, Бальде, Гаві, де Йонг (Кессьє, 69), Серхі Роберто, Ферран Торрес, Левандовськи (Рафінья, 74), Фаті (Аларкон, 86).
Кадіс: Ледесма, Карселен, Луїс Ернандес, Фалі Хіменес, Арсамендія, Ескаланте (Алехо, 62), Алькарас (Феде, 69), Бонгонда (Собріно, 62), Алекс, Окампо (Лосано, 62), Рохер Марті (Рамос, 74).
Попередження: де Йонг (66), Кессьє (78) – Рохер Марті (24), Феде (82).

19 лютого 2023 23:58







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 5-й тур. Атлетико – Валенсія. Огляд матчу

 

16 вересня 2024 01:05

Іспанія, 5-й тур. Жирона – Барселона. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 19:39

ЧС-2024 з футзалу. Україна – Аргентина. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 17:48