Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Іспанія, 34-й тур. Реал – Кадіс 3:0. Цього разу – без Луніна

«Реал» вдома навіть резервним складом на класі здолав «Кадіс», який стоїть на виліт.

Не можна сказати, що гра повністю вдалася «Вершковим». У першому таймі вони багато володіли м'ячем, тиснули позиційно, але моменти? Їх майже не було.

Удар здалеку від Мілітао, дріблінг Браїма та удар Хоселу у небо – це все за 45 хвилин.

«Кадіс», тим часом, мав два чудові шанси, але Рамос, замикаючи простріл, вдарив у бік лайнсмена, а удар Собріно в останній момент заблокував Начо.

«З такою грою «Реалу» не стати чемпіоном, що б не сталося в каталонському дербі», - написала у перерві Marca.

Але ж ви знаєте Мадрид? Коли треба, хтось обов'язково вмикається. Цього разу героєм виступив Браїм Діас. Відмінний дриблінг проти Чуста та удар із «тещиної» правої ноги в дев'ятку – це було ідеально.

У відповідь «Кадіс» мав свій момент після помилки Мілітао, але Рамос програв у ближньому бою Куртуа, що повернувся після травми.

Напевно, тоді інтрига й померла. Ближче до кінця матчу Анчелотті випустив кількох основних гравців, і Джуд Беллінгем буденно добив аутсайдера, замкнувши простріл з флангу. Гол Хоселу в доданий час – це вже більше для його власної статистики.

Тепер у «Вершкових» 87 очок, і вся їхня увага прикута до «Монтіліві». Якщо там «Барса» не переможе – «Реал» стане чемпіоном уже сьогодні.

Тим часом у «Кадіса» 26 балів, 18-й рядок, і щоб не вилетіти йому треба відіграти у «Сельти» 6 балів за 4 тури, що залишилися. Реально, авжеж, але дуже малоймовірно.

РЕАЛ – КАДІС – 3:0
Голи: Браїм Діас (51), Беллінгем (68), Хоселу (90+3)
Реал: Куртуа, Карвахаль, Мілітао, Начо, Фран Гарсія - Камавінга (Вальверде, 80), Модрич,  Гюлер (Беллінгем, 66), Браїм Діас (Вінісіус, 73), Себальйос, Хоселу.
Кадіс: Ледесма, Сальдуа (Карселен, 66), Фалі Хіменес, Чуст, Хаві Ернандес, Алькарас, Ескаланте, Собріно (Максі Гомес, 75), Алекс (Лукас Пірес, 66), Наварро (Алехо, 84), Рамос (Хуанмі, 75).
Попередження: Сальдуа (38)

4 травня 2024 19:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Іспанія, 4-й тур. Реал – Бетіс. Огляд матчу

 

02 вересня 2024 07:52

Іспанія, 4-й тур. Севілья – Жирона. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 22:31

Іспанія, 4-й тур. Барселона – Вальядолід. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 08:50