Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Ярмоленко більше не гратиме за «Аль-Айн»?

Півзахисник «Аль-Айна» та збірної України Андрій Ярмоленко у 2023 році ще жодного разу не був помічений у розташуванні еміратського клубу. Причини відсутності футболіста невідомі.

24 грудня «Аль-Айн» провів останній на даний момент офіційний матч проти «Аль-Васла» в рамках Про-Ліги (1:1). Ярмоленко вийшов на заміну та зіграв 19 хвилин. В вже на початку січня команда Сергія Реброва провела тижневий закритий збір у Дубаї.

Там «бос» відіграв товариський поєдинок із «Галф Юнайтед» (1:0), проте на цей матч Андрій не потрапив навіть у запас. Крім того, як можна побачити з постів та опублікованих фотографій у соцмережах, капітан збірної України не бере участі у тренувальному процесі команди.

Що примітно, про травму чи інші обставини, пов'язані з відсутністю Ярмоленка, не повідомлялося. А тепер журналіст із ОАЕ Мохамед Хамад показав відео, на якому хавбек «Аль-Айна» Матіос Паласіос проводить відновлювальні тренування у формі з ігровим номером Андрія – «10».

При цьому аргентинець грає під 20-м номером. Чому так сталося, інформації немає. Можливо, це лише разова акція чи гравці вирішили змінити цифри на футболках. Зазначимо, що Паласіос із середини грудня був травмований і зараз продовжує процес реабілітації.

undefined


«Паласіос з'явився під номером «10» на індивідуальних тренуваннях. Простий збіг або він носитиме його, щоб змінити Ярмоленка, ми дізнаємося найближчим часом», – пише журналіст у себе у Twitter.

Варто зазначити, що цього сезону український вінгер регулярно піддається жорсткій критиці з боку фанатів клубу, які постійно незадоволені грою та самовіддачею футболіста.

Контракт Ярмоленка з «Аль-Айном» діє до кінця сезону. В угоді є опція продовження співробітництва на рік. У нинішній кампанії на рахунку екс-хавбека «Динамо» 15 матчів у всіх турнірах за клуб, в яких він відзначився чотирма голами та трьома асистами.

Паласіос, куплений у «Базеля» минулого літа, провів 13 ігор, результативними діями 20-річний гравець не відзначився. «Аль-Айн» йде на сьомому місці у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ.

12 січня 2023 16:06







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02