Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Інтер Майамі» презентував Мессі

«Футбольний клуб»

«Інтер Майамі» остаточно оформив перехід Ліонеля Мессі. Американський клуб на своєму офіційному сайті повідомив про підписання контракту з 36-річним аргентинцем. Трудовий договір розрахований до кінця сезону 2025 року.

За «Інтер Майамі» Мессі виступатиме під номером 10. Семиразовий володар «Золотого м'яча» став одноклубником українського захисника Сергія Кривцова в статусі вільного агента, адже раніше в Лео закінчилися угода з «ПСЖ», яку він не побажав пролонгувати.

Нагадаємо, про перехід бомбардира було оголошено ще в червні, але тоді трансфер не був повністю оформлений. Тепер чемпіон світу в складі збірної Аргентини став повноцінним гравцем американського клубу.

Зазначимо, що головним тренером «Інтер Майамі» є Херардо Мартіно, з яким Мессі свого часу перетинався в «Барселоні» та національній команді.

«Я дуже схвильований перед тим, як зробити наступний крок у своїй кар'єрі в «Інтер Майамі» та США. Це фантастична нагода, й ми разом продовжимо будувати цей чудовий проект. Ідея полягає в тому, щоб працювати спільно для досягнення поставленої мети. Хочу якнайшвидше почати допомагати команді», – дав перший коментар Мессі в статусі гравця клубу МЛС.

15 липня 2023 22:35







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02