Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Зінченко готується зіграти у турнірі за Суперкубок Дубая

Гравці лондонського «Арсеналу» провели тренування на стадіоні Al Nasr Leisure Land перед товариськими матчами проти «Ліона» та «Мілана» у рамках підготовки до відновлення сезону в АПЛ.

Підопічні Мікеля Артети відразу приступили до роботи після прильоту до Дубаї на тренувальний збір. Команда з 27 гравців розпочала заняття у тренажерному залі, а також виконуючи деякі вправи з м'ячем на траві стадіон Al Nasr Leisure Land.

А у понеділок, 5 грудня, з'явилися кадри з тренування, коли Артета та його тренерський штаб перевірили більшість футболістів у справі.

Кілька днів тому «Арсенал» провів спаринг з Вотфордом (2:4), проте український захисник «канонірів» Олександр Зінченко не зіграв жодної хвилини, і це незважаючи на те, що він повернувся до тренувань минулого понеділка.

Як повідомляє Football London, побоювання, що лівий захисник отримав чергове пошкодження, є безпідставними, оскільки він був помічений за роботою в спортзалі в рамках підготовки до поєдинку з французьким «Ліоном».

Нагадаємо, що «Арсенал» візьме участь у товариському міні-турнірі за назвою Суперкубок Дубая відбудеться з 8 по 16 грудня у столиці ОАЕ.

Розклад матчів міні-турніру:

8 грудня. «Арсенал» – «Ліон»
11 грудня. «Ліверпуль» – «Ліон»
13 грудня. «Арсенал» – «Мілан»
16 грудня. «Ліверпуль» – «Мілан».

6 грудня 2022 21:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02