Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лебеденко: «Коли з'явилася можливість грати за «Візелу», я не вагався»

Орест Лебеденко зізнався, що був дуже радий запрошенню від «Візели»:

«Коли з'явилася можливість грати за «Візелу», я не вагався. Я дуже щасливий бути тут. Команда підтримує мене, особливо на тренуваннях, і тепер настав час набирати темп і прогресувати».

Також футболіст висловився про роботу з іспанським головним тренером «Візели» Пабло Вільяром, з яким вони вже перетиналися в «Карпатах» у сезоні 2018/19. Тоді він був помічником наставника «левів» Фабрі Гонсалеса:

«Я пропрацював з ним тиждень чи два перед своїм трансфером до «Луго». Це було недовго, але тепер у нас буде набагато більше часу, щоб краще пізнати одне одного».

Лебеденко відзначив свої сильні якості та поділився процесом адаптації у Португалії:

«Я атакуючий крайній захисник, добре захищаюся, але, звичайно, мені є що покращувати. Я мало знаю про Португалію. Однак колись я приїхав до Іспанії, де нічого не знав, а тепер маю великий досвід. Я добре адаптуюсь у Португалії, тому що я був тут багато разів у відпустці, і футбол схожий скрізь».

Насамкінець Лебеденко пообіцяв усіма силами працювати на команду.

«Я дуже скромний і зроблю все на полі, щоб перемагати, забивати голи і приносити очки команді», - наводить слова гравця видання O Jogo.

Останнім клубом Лебеденка був «Депортіво», за який він виступав упродовж другої частини минулого сезону у третьому іспанському дивізіоні (17 матчів, один гол). Після завершення кампанії з гравцем з невідомих причин розірвали контракт;

У липні він підписав угоду з «Візелою» до 30 червня 2025 року. Португальський клуб завершив минулий сезон на 11-му місці у турнірній таблиці Прімейри.

 

 

10 липня 2023 16:25







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02