Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Яремчук: «Сподіваюся, «Валенсія» поверне мені впевненість»

Нападник збірної України прокоментував свій перехід до іспанського клубу.

«Звичайно, для мене, як для українця, це чудова можливість опинитись у Валенсії. Я дуже хочу проявити себе і багато працювати. Фізичний стан? Я думаю, що я почуваюся добре, і я готовий з «Брюгге». Я грав і тренувався зі своєю національною командою, займався добре у загальній групі. Чому ще не дебютував за «Валенсію»? Це рішення тренера.

Цілі на сезон? Я завжди думаю про те, щоб забити 20 голів, і всі були дуже щасливими, але ми повинні бути реалістами. Якщо я добре виконую свою роботу для команди, голи прийдуть самі. У мене був контракт з «Брюгге», але «Валенсія» зв'язалася зі мною кілька місяців тому. Зрештою знайшлося рішення, і я дуже радий, тому що це чудовий клуб із чудовими фанатами.

Що треба, аби відновити свою найкращу форму? Перше – це дисципліна, як і в усіх видах спорту. Не тільки в полі. Якщо ти добре тренуєшся, добре спиш, не травмуєшся... Я працюю для цього, і мені потрібен час, щоб це довести.

Враження від Барахи? Тренер трохи розмовляє англійською, а люди навколо мене, які розмовляють англійською, допомагають мені. Мова футболу міжнародна. Я працюю зараз, зосереджуючись на щоденній роботі, а результат буде видно через рік. Моя думка така, що я хочу бути тут. Якби я не хотів перейти, я б не перейшов.

Життя таке, перші місяці в «Бенфіці» були хорошими, але потім був COVID-19, війна в Україні і я отримав травму. Тоді я зіграв кілька хороших ігор, але не мав своїх шансів. Я сподіваюся, що «Валенсія» поверне мою впевненість і я зможу забивати голи.

Враження від «Валенсії»? Я міг спостерігати за грою, стратегія та підготовка були дуже цікавими. Я побачив потенціал і можливості своїх одноклубників і хочу грати з ними. Психологія – найважливіша річ у житті і у футболі. Якщо у вас все добре, ви продемонструєте свій найкращий рівень. Проблеми можуть зробити вас сильнішими. У міру дорослішання ви стаєте кращими.

Що думаю щодо мети залишитись в чемпіонаті? Мені це не подобається. Я у «Валенсії» і вже побачив потенціал команди. Якби я думав, що ми можемо вилетіти, я б не прийшов. Я вірю в потенціал команди і якість гравців, а також тренера», – цитує Яремчука Superdeporte.

14 вересня 2023 19:10







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02