Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Клуб Сидорчука звільнив свого керманича після 13 матчів

Керівництво «Вестерло», кольори якого захищає хавбек збірної України Сергій Сидорчук, звільнило Ріка Де Міля з посади головного тренера. Про це повідомила прес-служба бельгійського клубу.

«Клуб розриває контракт із головним тренером Ріком Де Мілем. Незважаючи на тривалу співпрацю, ми вважаємо за необхідне ухвалити це рішення. Клуб шкодує, що довелося вжити таких заходів, але не може погодитися з тим, що його цінності та стандарти ставляться під сумнів. Ми дякуємо Ріку за його досягнення та відданість і бажаємо йому успіхів у майбутньому», – йдеться у заяві.

42-річний Де Міль очолював «Вестерло» з грудня 2023 року та провів 13 матчів, у яких його команда здобула чотири перемоги, стільки ж разів зіграла внічию та п'ять разів програла. Раніше він очолював «Брюгге», в якому перетинався з українським форвардом Романом Яремчуком.

«Вестерло» наразі посідає 11 місце в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії. Безвиграшна серія команди складає чотири матчі – одна нічия та три поразки.

Нагадаємо, Сергій Сидорчук перейшов у «Вестерло» з київського «Динамо» у вересні та провів у складі бельгійського клубу 23 матчі, в яких забив гол та оформив асист.

У наступному турі команда 32-річного українця зіграє на виїзді із «Сент-Трюйденом» у неділю, 31 березня.

19 березня 2024 17:17







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02