Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Террі стане спортивним директором «Аль-Шабаба»

Легенда «Челсі» Джон Террі, який повернувся до клубної Академії після роботи асистентом головного тренера «Лестера», все ж продовжить свою кар'єру менеджера в Саудівській Аравії. За інформацією Sports Zone, саме Террі може стати спортивним директором клубу саудівської Про-Ліги «Аль-Шабаб». Це максимально іміджеве рішення, оскільки «Аль-Шабабу» терміново потрібна максимально харизматична особистість з футбольного світу, і вибір припав на ексасистента головного тренера «Астон Вілли» і «Лестера».

Влітку «Аль-Шабаб» уже цілеспрямовано пропонував Джону Террі посаду головного тренера команди. За образом і подобою кейса «Аль-Іттіфака», який  ухвалив у якості головного тренера легенду «Ліверпуля» Стівена Джеррарда. Суперник «Аль-Іттіфака» по Про-Лізі вирішив не відставати, однак Террі, після досить тривалих роздумів, відхилив тренерський оффер саудитів. Але робота в якості спортивного директора клубу – незважаючи на те, що це буде дебют Террі по подібному профілю – зацікавила легенду «Челсі» набагато більше, і сторони вже практично про все домовилися.

Причому Террі настільки зацікавлений у новій посаді, що погодився і на запропонований «Аль-Шабабом» короткостроковий контракт.

26 вересня 2023 10:53







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02