Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Інтер Майамі» оголосив про перехід Луїса Суареса

«Інтер Майамі» оголосив про перехід нападника «Греміо» Луїса Суареса. Раніше відомий інсайдер Фабріціо Романо повідомляв, що уругваєць підпише контракт на один рік із можливістю продовження ще на один сезон.

За команду МЛС 36-річний футболіст виступатиме під номером 9. Зазначимо, що в «Інтер Майамі» Суарес возз'єднався з трьома гравцями, з якими ділив роздягальню в «Барселоні» – Ліонелем Мессі, Серхіо Бускетсом і Жорді Альбою.

Головний інвестор американського клубу Девід Бекхем висловився після підписання контракту з відомим виконавцем.

«Ми дуже раді, що до нашого клубу приєднався гравець такого рівня. Луїс має велику пристрасть до гри. Він приєднається до команди, яка надихає наступне покоління. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість побачити, як він вийде на поле з колишніми партнерами та з молодими гравцями з нашої академії», – наводить слова Бекхема клубна прес-служба.

«Мені кортить розпочати, й я готовий працювати, щоб втілити в життя мрію про завоювання великої кількості трофеїв із цим великим клубом. Я з оптимізмом дивлюся на те, чого ми можемо досягти», – в свою чергу зазначив бомбардир.

Луїс Суарес у чемпіонаті Бразилії-2023 забив 17 голів і віддав 11 результативних передач у 33 матчах і був визнаний найкращим гравцем Серії А. Контракт форварда з «Греміо» спливає 31 грудня 2023 року.

Наступний сезон МЛС має стартувати у другій половині лютого. З огляду на посилення складу «Інтер Майамі» може ставити перед собою найвищі завдання. Минулого сезону команді не вдалося навіть вийти в плей-офф.

22 грудня 2023 20:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 859-го дня повномасштабної війни

 

01 липня 2024 20:30

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 810-го дня повномасштабної війни

 

13 травня 2024 20:50

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня повномасштабної війни

 

24 квітня 2024 23:02