Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Мессі порадили залишитися у «ПСЖ»

Екс-футболіст збірної Аргентини, найкращий гравець і найкращий бомбардир ЧС-1978 Маріо Кемпес порадив 35-річному нападнику «ПСЖ» Ліонелю Мессі залишитися в паризькому клубі. За його словами, це допоможе гравцеві підійти в найкращому стані до ЧС-2026.

«Не думаю, що для Мессі було б чудово повернутися в «Барселону». Йому варто залишитися у Франції. Так буде краще для його фізичного і душевного спокою, і він приїде в більш свіжому стані на наступний чемпіонат світу.

Мета «ПСЖ» – виграти Лігу чемпіонів, і ця вимога може стати єдиною проблемою для Мессі. На місцевому рівні не буде проблем у будь-якому разі. Він може програти Кубок, і нічого не станеться. А в лізі перемагають пішки.

Свист на його адресу виникає через те, що він виступає у Франції – країні, яка грала у фіналі чемпіонату світу проти Аргентини і поступилася. Можливо, уболівальникам прикро, що в їхній команді є найкращий футболіст світу, і він виступає не так, як у Катарі», – цитує Кемпеса Radio Villa Trinidad.

Ліонель Мессі прийшов у «ПСЖ» із «Барселони» 2021 року після того, як каталонський клуб не став продовжувати його контракт. Раніше повідомлялося, що іспанська команда розглядає можливість повернути аргентинського форварда.

27 квітня 2023 12:45







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок Франції, фінал. Ліон – ПСЖ. Огляд матчу

 

26 травня 2024 00:36

Франція, 32-й тур. Лілль – Ліон. Огляд матчу

 

07 травня 2024 00:30

Франція, 31-й тур. Ліон – Монако. Огляд матчу

 

28 квітня 2024 23:30