Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Франція, 32-й тур. Ліон – Марсель 1:2

«Ліон» провалив перший тайм. Господарі на старті зустрічі взяли м'яч під контроль і, здавалося, вели гру. Але володіння було стерильним, моментів вони не створювали, тому «Марсель» почувався комфортно і з часом почав ловити суперника на помилках. «Ліон» пішов на перерву з один ударом (по воротах Лопеша прилетіло 8). Щоправда, дуже хорошим. Ляказетт не замкнув простріл у порожній кут воріт.

«Марсель» заслужено відкрив рахунок. Санчес отримав пас з глибини та пробив у голкіпера, а Ундер встиг на добивання. У другому таймі ситуація була не настільки радикальною, але все одно на користь гостей. Шикарні моменти змарнували Алексіс і Ундер, погано розпорядився нагодами Клосс (в одному епізоді замісь удару віддав поганий пас, а в іншому – з лінії воротарського пробив у поперечину).

«Ліон» тим часом знайшов і використав свій неочевидний шанс. Допоміг стандарт, після якого Толіссо опинився далеко від Малиновського. Корентен подав у штрафний майданчик, а Ляказетт виграв там позицію та зрівняв рахунок. «Ткачі» могли навіть взяти три очки, якби Мало Гюсто на останніх хвилинах краще пробив з меж 11-метрової позначки.

У компенсований час все ще раз різко перевернулося. Мало Гюсто мав стати героєм, а став антигероєм. У штрафному майданчику «Ліона» виникла легка паніка, кілька рикошетів – м'яч від Гюсто залетів у ворота. «Марсель» переміг! Команда Малиновського набрала 67 очок і піднялася на друге місце Ліги 1. «Ліон» з 50 балами йде сьомим.

ЛІОН – МАРСЕЛЬ – 1:2
Голи:
Ляказетт (68) – Ундер (45), Гюсто (90+2, автогол).
Ліон: Лопеш, Діоманде, Баркола (Гюсто, 80), Люкеба, Ловрен, Мендес (Лепенан, 81), Толіссо, Какере, Ляказетт, Шеркі (Жефферсон, 80), Тальяфіко.
Марсель: Лопес, Жиго, Балерді, Колашинац, Каборе, Клаус, Верету, Ронжье, Малиновський (Вітінья, 83), Ундер, Санчес.
Попередження: Діоманде (30), Толіссо (56) – Колашинац (55).

23 квітня 2023 23:57







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок Франції, фінал. Ліон – ПСЖ. Огляд матчу

 

26 травня 2024 00:36

Франція, 32-й тур. Лілль – Ліон. Огляд матчу

 

07 травня 2024 00:30

Франція, 31-й тур. Ліон – Монако. Огляд матчу

 

28 квітня 2024 23:30