Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«ПСЖ» виставив на трансфер цілу команду

Новий керманич «ПСЖ» Крістоф Гальтьє не розраховує одразу на 11 футболістів, яким шукатимуть інші клуби.

Наставник, який нещодавно замінив Маурісіо Почеттіно, вважає, що в команді забагато гравців. Гальтьє не хоче, щоб хтось із футболістів залишився без ігрового часу в сезоні 2022/23. Саме тому 55-річний француз спільно зі спортдиром Луїшем Кампушем сформували чималий список «на вихід».

Водночас у Парижі усвідомлюють, що деяких із непотрібних тренеру гравців продати буде складно – передусім, через їхню зарплатню та високий цінник на них. Відомо, що головний тренер ПСЖ не розраховує на Леандро Паредеса (ціна – 35 млн. євро), Абду Діалло, Джорджініо Вейналдума, та Мауро Ікарді. Це ті, з ким попрощатися буде вкрай непросто.

Також зайвими виявилися, зокрема, Юліан Дракслер, Лайвен Курзава та Андер Еррера. Всього клуб хоче відпустити хоча б на правах оренди повноцінну команду – 11 футболістів, повідомляє Le Parisien.

Що стосується Неймара, який став головним болем керівництва клубу і значно знизив вимоги до себе, то наразі бразилець не опинився у списку «на вихід». На своєму представленні Гальтьє назвав Нея великим гравцем і заявив, що розраховує на нього.

10 липня 2022 17:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Кубок Франції, фінал. Ліон – ПСЖ. Огляд матчу

 

26 травня 2024 00:36

Франція, 32-й тур. Лілль – Ліон. Огляд матчу

 

07 травня 2024 00:30

Франція, 31-й тур. Ліон – Монако. Огляд матчу

 

28 квітня 2024 23:30