Сьогодні 20 вересня 2024 р.

Англія, 31-й тур. Манчестер Сіті – Лестер 3:1. Вагомий сигнал для канонірів

«Футбольний клуб»

«Сіті» наче не помітив «лисиць». Пеп Гвардіола у найкращих традиціях своєї діамантової «Барси» зняв усі питання щодо переможця вже у першій третині матчу.

На 5-й хвилині після кутового від Ріяда Мареза і купи повітряних дуелей Джон Стоунз у непритаманній йому манері, а саме з лету з лінії карного майданчика, лівою ногою вколотив м’яч у сітку.

Ще трішки пізніше після того, як один із гравців «Лестера» перервав простріл Джека Гріліша рукою, Ерлінг Голанн гарматним ударом з «позначки» у самісінький нижній кут подвоїв перевагу «городян». Не довелося чекати і контрольного «пострілу»: Кевін Де Брейне перехопив м’яч у центрі поля і вивів на побачення з воротарем того таки Голанна. І це вже 3:0 – завіса.

Для феноменального норвежця цей гол став уже 32-м у поточному чемпіонаті. Крім того, «Сіті» вже вшосте поспіль вражає ворота суперників щонайменше три рази!

Під кінець «Лестер» активувався, одного разу засмутив Едерсона, але це вже нічого не вирішувало.  

Таким чином відстань до лідируючого «Арсеналу» скорочена до трьох балів, і «каноніри» тепер просто зобов’язані у неділю перемагати «Вест Гем».

Щодо хлопців Гвардіоли, то вони тепер готуватимуться до другого двобою з «Баварією» в Лізі чемпіонів. Де, до речі, також усе ясно.

МАНЧЕСТЕР СІТІ – ЛЕСТЕР 3:1
Голи:
Стоунз (5), Голанн (13, з пенальті, 25) – Іеначо (75).
Манчестер Сіті: Едерсон, Вокер, Діаш, Ляпорт, Стоунз (Акангджі, 46), Родрі (Філліпс, 46), Де Брейне (Палмер, 46), Бруно Сілва, Марез, Гріліш (Гомес, 74), Голанн (Альварес, 46).

15 квітня 2023 21:29







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 4-й тур. Тоттенгем – Арсенал. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 20:10

Англія, 4-й тур. Борнмут – Челсі. Огляд матчу

 

15 вересня 2024 01:53

Англія, 4-й тур. Манчестер Сіті – Брентфорд. Огляд матчу

 

14 вересня 2024 20:50