Сьогодні 17 жовтня 2024 р.

Англія, 6-й тур. МЮ – Тоттенгем 0:3. Звіт про розгром «дияволів»

В рамках поєдинку шостого туру елітного дивізіону чемпіонату Англії «Манчестер Юнайтед» приймав на своєму полі «Тоттенгем». 

В старті «червоних дияволів» вийшов Мануель Угарте, тоді як у «Тоттенгема» з перших хвилин зіграв Тімо Вернер, який замінив травмованного Сона.

З перших хвилин команда Анге Постекоглу ввімкнула неймовірний пресинг й дуже швидко відкрила рахунок. Ван де Вен обікрав Рашфорда на своїй половині поля, протягнув м'яч до чужого штрафного (!) й прострілив на дальню стійку, де Бреннан Джонсон вразив порожній кут воріт. 0:1. «Юнайтед» знадобився час, щоб зібратися, але команда тен Гага цілком могла зрівняти рахунок, коли Онана шикарним пасом вивів Рашфорда на ударну позицію, той увійшов в штрафний та пробив з лівої ноги в ближній кут – Вікаріо на місці.

Натомість «шпори» продовжили загрожувати воротам супротивника. Спочатку Меддісон обігрався з Кулусевскі й намагався перекинути Онана, але Андре плечем відбив удар, а трохи пізніше – Джонсон отримав м'яч в чужому штрафному й пробив в дальній кут, але стійка врятувала Юнайтед. Господарі не здавались й створили ще один небезпечний момент, коли Гарначо віддав на Мейну, той увійшов у чужій штрафний й покотив на Зіркзе, який в падінні пробив з лівої – Вікаріо дивом врятував свою команду.

В завершальній частині першого тайму «МЮ» створив дійсно небезпечний момент, коли Рашфорд навісив з лівого флангу, а Гарначо класно спіймав м'яч на ногу та потужно пробив – стійка врятувала «Тоттенгем». Згодом Вернер не реалізував вихід сам на сам з Онана. Здавалось, що нічого критичного для «Юнайтед» не сталось, але на 42 хвилині становище команди стало дійсно скрутним – Бруну Фернандеш послизнувся й влетів в ногу Меддісону, а арбітр нагородив португальця червоною карткою.

Ерік тен Гаг одразу випустив Маунта, а в перерві й Каземіро. Вочевидь, в нідерландця був план, але все було зіпсовано моментально. Джонсон втік правим флангом та прострілив, Кулусевскі встиг до м'яча після рикошету та переправив м'яч в кут воріт. 0:2. Трохи пізніше Вернер знов вирвався на побачення з Онана, але переграти камерунця не зміг, а після цього Андре впорався й з добиванням Соланке.

Втім, «Юнайтед» не збирався здаватись й намагався забити хоча б один гол – сумбурно було в штрафному «Тоттенгема», а атаку завершив ударом повз дальній кут Лісандро Мартінес. Також в Ромеро була гра рукою, втім арбітр вважає, що цього недостатньо для пенальті. Трохи пізніше Мартінес закинув м'яч на Каземіро, а той пробив  один дотик в дальній кут, але влучності забракло.

Далі була серія замін від обох тренерів. Й перестановки Анге Постекоглу спрацювали – Сарр скинув м'яч головою на дальню стійку після подачі з кутового, а Соланке в падінні переправив м'яч в кут воріт. 0:3. Здавалось, що все так й завершиться, в спокійному темпі. Але під завісу матчу команди вирішили обмінятись моментами. Спочатку Соланке вирвався на побачення з Онана й пробив в дальній кут – Андре знов на висоті. А згодом Де Лігт пробивав в один дотик після простріл Гарначо, але в ближній кут не влучив.

МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД – ТОТТЕНГЕМ – 0:3
Голи:
Джонсон (3), Кулусевскі (47), Соланке (77).
Манчестер Юнайтед: Онана, Мазраві, де Лігт, Мартінес, Далот, Мейну (Маунт, 45, Діалло, 85), Угарте (Еріксен, 73), Гарначо, Бруну Фернандеш, Рашфорд (Гойлунд, 73), Зіркзе (Каземіро, 46).
Тоттенгем: Вікаріо, Порро, Ромеро, ван де Вен (Дрегушин, 81), Удогі (Спенс, 46), Кулусевскі, Бентанкур, Меддісон (Сарр, 77), Джонсон (Мур, 76), Соланке, Вернер (Бергвалль, 77).
Попередження: Мазраві (34), Далот (39), Маунт (45+4), Мартінес (55), Угарте (65) – Джонсон (45+1), Спенс (54), Порро (73).
Вилучення: Бруну Фернандеш (42).

29 вересня 2024 20:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія. 20 найшвидших голів у історії Прем'єр-ліги

 

10 жовтня 2024 17:16

Англія, 7-й тур. Брентфорд – Вулвергемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:38

Англія, 7-й тур. Арсенал – Саутгемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:20