Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Колишній асистент Гвардіоли повернувся до «Манчестер Сіті»

Хуанма Лільо повернувся до «Манчестер Сіті» на посаду асистента головного тренера. Раніше він уже працював із Хосепом Гвардіолою в штабі манкуніанців із 2020 по 2022 рік. Протягом цього часу «городяни» вибороли два титули Прем'єр-ліги та Кубок англійської ліги.

Минулого літа Лільо залишив «Сіті» і став головним тренером «Аль-Садда». Проте після року роботи в Катарі 57-річний фахівець вирішив повернутися до Манчестера, де замінить Енцо Мареску, який цього літа очолив «Лестер», що вилетів з АПЛ.

«Хуанма бачить речі, як ніхто інший у цій грі. Його розуміння футболу на неймовірному рівні, тому він ідеальна людина, щоб працювати зі мною. Він завжди мене надихав. Його футбольні знання, інтелект і скромність роблять його дуже особливою людиною в моєму житті – в нас спільна ідеологія.

Він друг, колега та джерело натхнення. Тому я дуже щасливий, що він повернувся до «Сіті». Він абсолютно дивним чином готується до матчів. Я знаю, що він підвищить наші стандарти, тому що наполегливо працює щодня», – наголосив Гвардіола в коментарі офіційному сайту «Манчестер Сіті».

4 серпня 2023 23:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00