Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Англія, 31-й тур. Ліверпуль – Шеффілд Юнайтед 3:1. Клопп – знову перший

«Футбольний клуб»

Лідер за втраченими очками приймав одноосібного аутсайдера, який, мабуть, уже не дуже вірить у власне спасіння. Здавалося б, підсумок двобою зрозумілий, які можуть бути питання? Але це – АПЛ, тут можливо все.

Ось і «Ліверпуль», хоч і провисів весь матч на воротах суперника, таки зіткнувся із серйозними складнощами. Ба більше, перший гол «червоних» виник з нічого: кіпер гостей Іво Грбич надто зухвало виносив м’яч від воріт і потрапив у Дарвіна Нуньєса, який не полінився створити хорвату невеличкі проблеми. У підсумку м’яч від ноги уругвайця зрикошетів у сітку – 1:0!

Скільки не намагався «Ліверпуль» подвоїти перевагу – нічого не виходило. Зате «Шеффілд», хоч і був зосереджений на обороні, зрештою свій момент знайшов. Повітряну атаку Густаво Хамера важко було назвати небезпечною, проте м’яч підступно знайшов ногу Конора Бредлі і – тримайте.

Тривога нависла над «Енфілдом», господарі відчутно нервували, однак в підсумку команду Юргена Клоппа врятував Алексіс Макаллістер. Своєю гарматою метрів з 18 чемпіон світу ледве не порвав сітку у верхньому куті воріт гостей. Грбич був приречений.

«Ліверпуль» довів справу до перемоги і навіть забив утретє зусиллями Коді Гакпо. Обійшовши на два бали «Арсенал», він знову очолив чемпіонські перегони. Окрім того, на три очки мерсісайдці випереджають «Сіті» і в неділю зіграють з іншим манчестерським клубом – на «Олд Траффорд».

ЛІВЕРПУЛЬ – ШЕФФІЛД ЮНАЙТЕД 3:1
Голи:
Нуньєс (17), Макаллістер (76), Гакпо (90) – Бредлі (58, автогол).
Ліверпуль: Келлехер, Бредлі, Конате, ван Дейк, Гомес (Гакпо, 73), Макаллістер, Собослай (Джонс, 73), Гравенберх (Робертсон, 60), Салах (Елліотт, 60), Діас, Нуньєс.

АПЛ. Турнірне становище

4 квітня 2024 23:27







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00