Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Брайтон» розірвав контракт із Де Дзербі

«Брайтон» оголосив про звільнення головного тренера Роберто Де Дзербі після закінчення поточного сезону.

Італієць очолив команду у вересні 2022 року, з успіхом замінивши Грема Поттера, який пішов у «Челсі». «Брайтон» завершив минулий сезон на шостому місці в АПЛ, що стало найкращим результатом «чайок» за всю історію їх виступів у найвищому англійському дивізіоні.

Раніше цього сезону Де Дзербі навперебій сватали у великі клуби, включаючи «Ліверпуль», той же «Челсі», «Баварію» та «Барселону». Однак на тлі спаду «Брайтона», що затягнувся, інтерес грандів згас, і лише на початку травня Роберто заявив, що хоче залишитися на своїй посаді.

Тим не менш, перед матчем заключного туру Прем'єр-ліги проти «Манчестер Юнайтед» у неділю, 18 травня, було оголошено, що Де Дзербі залишає «Брайтон» за згодою сторін.

«Роберто подарував нам два чудові сезони, досягнувши з клубом нових висот. Наша перша європейська кампанія надовго залишиться в пам'яті фанатів «Брайтона». Ми домовилися припинити контракт уже зараз, аби обидві сторони якомога раніше змогли побудувати плани на наступний сезон. Тож, у Роберто буде достатньо часу, щоб обміркувати свій наступний крок і своє майбутнє.

«Упевнений, наші фанати забезпечать Роберто та його штабу чудовий день і повністю заслужені проводи на «Амекс «під час завтрашнього матчу. Тренерський штаб залишає наш клуб у добрих стосунках і з нашими найкращими побажаннями щодо майбутнього», – повідомив президент «Брайтона» Тоні Блум.

18 травня 2024 20:02







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00