Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Британські журналісти з'ясували, чого не вистачає Мудрику

Півзахисник національної збірної України Михайло Мудрик може покинути лондонський «Челсі» під час літнього трансферного вікна, бо керманич «синіх» Маурісіо Почеттіно вважає, що у вихованця «Шахтаря» недостатньо футбольного інтелекту.

Про це пише британський портал Football Insider, який посилається на власні джерела у клубі. Тобто, в українця, ніби, не вистачає необхідного рівня IQ для успішної гри в системі аргентинського тренера. Також у Маурісіо є ще й великі питання до здатності українця взаємодіяти на полі з партнерами по команді.

Про те, що Почеттіно дійсно зневірився в Мудрику, може говорити той факт, що наш співвітчизник вже пропустив останні три матчі «Челсі», які він просидів у запасі.

Нагадаємо, що після нічиєї в матчі 25-го туру проти «Манчестер Сіті» (1:1) «Челсі» має в активі 35 очок і займає десятий щабель в турнірній таблиці АПЛ.

Наступний тур АПЛ команда Маурісіо Почеттіно пропускатиме. Її дербі проти «Тоттенгема» перенесено, адже в неділю, 25 лютого, «сині» гратимуть у фіналі Кубка ліги проти «Ліверпуля».

Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за «Челсі» 25 матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи, три результативні передачі. Transfermarkt оцінює вінгера рівно в 40 мільйонів євро.

23 лютого 2024 12:00







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00