Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Клубні інтереси вищі? Слот наполіг на достроковому поверненні ван Дейка в «Ліверпуль»

Заробивши дві жовті картки протягом трьох хвилин у матчі Ліги націй проти Угорщини минулої п'ятниці, капітан збірної Нідерландів Вірджіл ван Дейк заробив автоматичну дискваліфікацію на двобій із Німеччиною в понеділок.

Спочатку захисник збирався затриматися на поєдинок проти німців, але згодом його плани раптово змінилися.

«Я хотів залишитися з командою, щоб підтримати хлопців, але тепер вирішив, що краще повернутися в клуб. Було багато всього сказано щодо величезної кількості матчів, які ми граємо в цей період, і щодо переїздів. Це хороший момент, щоб трохи відпочити. З огляду на всі ці ігри попереду, я повністю розумію, чому клуб думає, що це гарний момент відпочити», – пояснив тоді ван Дейк.

Однак, за інформацією De Telegraaf, гравець змінив свої плани після того, як отримав текстове повідомлення від головного тренера «Ліверпуля» Арне Слота, який нагадав підопічному й співвітчизнику, що одразу після міжнародної перерви «червоні» гратимуть проти «Челсі» в АПЛ.

Поставивши інтереси клубу вище, ван Дейк поспішив повернутися до мерсисайдців, тоді як голландці свій матч проти Німеччини програли (0:1)…

16 жовтня 2024 12:33







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія. 20 найшвидших голів у історії Прем'єр-ліги

 

10 жовтня 2024 17:16

Англія, 7-й тур. Брентфорд – Вулвергемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:38

Англія, 7-й тур. Арсенал – Саутгемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:20