Сьогодні 8 вересня 2024 р.

ЄВРО-2024. Саутгейт планує зіграти проти Швейцарії в три захисники

Цієї суботи збірна Англії зіграє чвертьфінальний поєдинок проти Швейцарії. Гарет Саутгейт розглядає можливість переходу на трійку центральних захисників у цьому матчі, оскільки тренер відчайдушно прагне покращити результативність своєї команди. Як пише The Telegraph, тренер спробував повернутися до трикутника на тренуванні цього тижня. Крім того, йому потрібно зробити щонайменше одну зміну в обороні.

Езрі Конса наразі є першим у черзі на заміну дискваліфікованого Марка Гехі, але це може бути частиною нової трійки з Джоном Стоунзом у центрі та Кайлом Вокером праворуч. Це залишило б Саутгейту багато варіантів, кого заграти на позиції флангових захисників, оскільки Трент Александер-Арнольд, Кіран Тріпп'єр, Букайо Сака і Люк Шоу (якщо він буде у формі) можуть зайняти позиції праворуч і ліворуч.

Тренер "трьох левів" на гру у три захисника наприкінці матчу 1/8 фіналу проти Словаччини, але не випускав свою команду в такому складі на великий турнір з часу фіналу чемпіонату Європи 2021 року, який Англія програла Італії. Цього тижня у збірної Англії залишилося ще два тренування до гри зі Швейцарією, на яких він може прийняти рішення, але очевидно, що варіант з трьома центральними захисниками серйозно розглядається.

Додамо, що матч між цими командами відбудеться 6 липня о 19:00 на стадіоні "Еспріт Арена" у Дюссельдорфі.

4 липня 2024 15:13







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00