Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Кубок англійської ліги, 1/2 фіналу. Мідлсбро – Челсі 1:0. Шок для лондонців

«Футбольний клуб»

Михайло Мудрик не зумів врятувати лондонців від поразки у першому півфінальному матчі.

У вівторок «Мідлсбро» та «Челсі» провели перший півфінальний матч Кубка англійської ліги. Господарів, котрі виступають у Чемпіоншипі, тренує легенда «Манчестер Юнайтед» Майкл Каррік. І Каррік, і Почеттіно підійшли до гри з великими кадровими проблемами, а «Мідлсбро» до середини першого тайму втратив через пошкодження ще двох футболістів.

У першому таймі команди розпочали із затяжної розвідки, і протягом третини поєдинку гостроти не було. Нарешті в контратаці Коул Палмер увірвався до штрафного майданчика господарів, але пробив поряд зі штангою. Суперник відповів проривом Ісаї Джонса з прострілом до лінії воротарського майданчика, а Гейден Гакні в дотик переправив м'яч у сітку – 1:0!

Гості добавили темпу та створили достатньо моментів, аби, принаймні, відігратися. Так Енцо Фернандес перевірив голкіпера, той насилу, але відбив м'яч, а Палмер його добивав, але вище. Мадуеке зачепився за м'яч і бив у дальній кут – прикрий промах. Незважаючи на домінування на полі та перевагу за всіма параметрами, лондонці поступилися в головному, рахунку.

Михайло Мудрик вийшов на поле на 63-й хвилині, але вперше зустрівся з м'ячем аж на 71-й. І відразу зазнав двох втрат. Стерлінг підготував удар Мудрику – українець з лінії штрафного пробив у руки голкіперу. Михайло відповів пасом на Рахіма – тому не вистачило точності.

Мудрик зрештою за півгодини 11 разів втратив м'яч і віддав 7 точних передач. Майже всі рішення на загострення були невдалими. Дві спроби дриблінгу – безуспішно, чотири дуелі – програно, чотири кроси у штрафний майданчик – лише один точний. Оцінка SofaScore не вражає – 6.5.

Все вирішиться у поєдинку у відповідь, котрий відбудеться 23 січня.

МІДЛСБРО (Д2) – ЧЕЛСІ – 1:0
Гол:
Гакні (37).
Мідлсбро: Ґловер, ван ден Берґ, Фрай, Енґель, Ісайа Джонс, Барласер, Гоусон, Банґура (Кларк, 20), Крукс, Гекні, Латте Лат (Коберн, 5).
Челсі: Петрович, Ґюсто (Ґілхріст, 90), Сілва, Дісасі, Колвілл, Кайседо, Фернандес (Броя, 63), Мадуеке (Мудрик, 63), Ґаллахер, Стерлінг, Палмер.
Попередження: Ісайа Джонс (90+3) – Колвілл (30).

10 січня 2024 00:05







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00