Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Евертону» Миколенка загрожує розпродаж провідних футболістів

У середині вересня «Евертон» оголосив, що нинішній власник клубу Фархад Моширі погодив продаж своїх 94% акцій американському інвестиційному фонду 777 Partners.

Нюанс у тому, що ця угода все ще перебуває на схваленні у керівництва Прем'єр-ліги, й в англійських футбольних чиновників існують певні сумніви щодо покупця, який спричинив критику манерою управління іншими своїми клубами на кшталт льєжського «Стандарда» та берлінської «Герти».

«Евертон», кольори якого захищає українець Віталій Миколенко, відчайдушно потребує грошових вливань. Й, якщо АПЛ не дозволить 777 Partners купити мерсісайдський клуб, «іриски» будуть змушені в зимове трансферне вікно виставити на продаж своїх провідних гравців, таких як голкіпер Джордан Пікфорд і півзахисник Амаду Онана.

Ще в березні «Евертон» відзвітував про п'ятий поспіль збитковий сезон. Сумарний дефіцит клубу за цей період становив 430 мільйонів фунтів.

Наступного місяця «іриски» постануть перед незалежною комісією, яка розглядає справу щодо можливих порушень ними правил фінансового фейр-плей, що загрожує клубу з «Гудісон Парк» додатковими проблемами.

25 вересня 2023 15:42







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00