Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Челсі» здійснив трансфер Обамеянга з «Барселони» й відпустив Алонсо

«Челсі» оголосив про придбання нападника «Барселони» П'єр-Емеріка Обамеянга за 12 мільйонів євро. Футболіст підписав дворічний контракт і знову гратиме під керівництвом головного тренера Томаса Тухеля, з яким він працював у дортмундській «Борусії».

Зазначимо, що до «Барселони» Обамеянг приєднався лише у лютому як вільний агент, перед цим зі скандалом залишивши «Арсенал», за який він виступав із січня 2018 року. За цей час він забив 68 голів та завоював Кубок Англії. Перед своїм відходом з клубу П'єр-Емерік був позбавлений капітанської пов'язки, а також відсторонений від тренувань та матчів за багаторазові порушення дисципліни.

За «Барсу» 33-річний габонець забив 13 голів у 23 матчах у другій половині минулого сезону.

«Я щасливий. Для мене честь стати частиною «Челсі», вже дуже кортить почати. ​​У мене залишилася незакінчена справа в Прем'єр-лізі, тому добре, що я повернувся. Я по-справжньому схвильований», – повідомив Обамеянг.

У той же час «сині» оголосили про дострокове розірвання контракту із захисником Маркосом Алонсо, відпустивши гравця вільним агентом.

Очікується, що вже сьогодні 31-річний іспанець приєднається до «Барселони», яка отримає оборонця в рамках домовленості щодо переходу Обамеянга.

У «Челсі» Алонсо провів шість років, забив 29 голів у 212 матчах. Разом із лондонцями став чемпіоном АПЛ, виграв Кубок Англії, Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Суперкубок Європи та клубний чемпіонат світу.

2 вересня 2022 10:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00