Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Зінченко: «Дуже складно тренуватися з командою, знаючи, що ти йдеш»

Український новачок лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко сформулював, які емоції відчував останніми днями роботи з «Манчестер Сіті» на зборі до США перед трансфером до іншого англійського клубу.

«Для мене це перший досвід, коли тренуєшся з командою та знаєш, що далі грати за неї не будеш. Чесно кажучи, було дуже складно. Я розумів: швидше за все, перейду до Арсеналу. Емоційно складно. Усвідомлював, що залишатиму «Манчестер Сіті», з усіма своїми спогадами та емоціями. Було дуже сумно. Але в той же час я спалахнув цим новим викликом – переходом до «Арсеналу». Тому з нетерпінням чекав, коли зможу приєднатися до нової команди.

…Ніхто нікому нічого не обіцяв. Все залежатиме від мене, від того, як я показуватиму себе в тренуваннях і матчах. Якщо не заслуговую, то не гратиму. Основна позиція, яку мене запросив Артета? Лівий захисник. Але можуть бути матчі, в яких я буду задіяний як центральний півзахисник. Сезон буде дуже довгим. У нас чотири турніри: два Кубки, Прем'єр-ліга та Ліга Європи. Попереду багато матчів», – сказав Зінченко своїй дружині Владі в інтерв'ю для YouTube-проекту «Влада Седан».

Нагадаємо, офіційно про перехід Зінченка до «Арсеналу» було оголошено 22 липня. Він приєднався до "канонірів" на зборі в Орландо. Трансфер коштував лондонському клубу приблизно €35 млн. У складі «Манчестер Сіті» українець провів 127 матчів.

31 липня 2022 11:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00