Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

Англійська ФА досягла прогресу у переговорах із Тухелем

Переговори між Футбольною Асоціацією Англії та німецьким фахівцем Томасом Тухелем успішно просуваються.

Сам екстренер «Боруссії» Д, «Челсі» та «Баварії» прихильно поставився до пропозиції ФА. Тухель є оптимальним варіантом на посаду нового головного тренера збірної Англії, оскільки за нього не потрібно платити компенсацію. При цьому, як повідомляється, він отримуватиме на новому місці більш високу зарплату, ніж Гарет Саутгейт.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо про переговори Тухеля та ФА. При цьому нинішній наставник Трьох Левів Лі Карслі, який керує першою збірною на тимчасовій основі, заявив, що не претендує на повноцінну посаду.

У середині липня Саутгейт пішов з посади головного тренера збірної Англії. Гарет керував командою з 2016 року. Разом із Саутгейтом англійська збірна дійшла до фіналів чемпіонату Європи у 2021 та 2024 роках, проте в обох турнірах зазнала поразки.

Тухель протягом кар’єри очолював «Майнц», «Боруссію» Д (Кубок Німеччини-2017), «ПСЖ» (шість трофеїв плюс фінал Ліги чемпіонів-2020), «Челсі» (перемога у ЛЧ-2021, а також Суперкубку УЄФА та клубному ЧС) та «Баварію». З останньою Томас виграв Бундеслігу у 2023 році, але минулого сезону команда з ним регресувала до третього місця.

Нагадаємо, за підсумками минулого сезону Англія вилетіла до Дивізіону B Ліги націй. Тут Три Леви стартували з двох перемог, але раптово були биті греками (1:2) у матчі пам’яті Джорджа Болдока. Потім команда Карслі обіграла в гостях Фінляндію (3:1), але залишилася другою – греки попереду на три очки і мають перевагу в особистих зустрічах. У п’ятому турі на Англію очікує вирішальний поєдинок всього групового етапу на полі Греції.

15 жовтня 2024 21:22







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія. 20 найшвидших голів у історії Прем'єр-ліги

 

10 жовтня 2024 17:16

Англія, 7-й тур. Брентфорд – Вулвергемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:38

Англія, 7-й тур. Арсенал – Саутгемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:20