Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Челсі» оголосив про призначення Марески новим головним тренером

Енцо Мареска очолив «Челсі», повідомляє офіційний сайт англійського клубу. Угода з 44-річним фахівцем розрахована до літа 2029-го з можливістю продовження ще на один сезон. Він розпочне роботу з 1 липня.

«Приєднатися до «Челсі» – одного з найбільших клубів світу, це мрія будь-якого тренера. Ось чому я так схвильований цим призначенням. Я з нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з неймовірно талановитими гравцями та персоналом над створенням команди, яка продовжить успішні традиції клубу та змусить наших уболівальників нами пишатися», – наводить слова наставника прес-служба лондонців.

Раніше італієць очолював «Лестер». Минулого сезону «лисиці» під його керівництвом посіли перше місце в Чемпіоншипі та вийшли в АПЛ. До цього Мареска входив до тренерського штабу Хосепа Гвардіоли у «Манчестер Сіті».

Повідомлялося, що «Лестер» отримає понад десять мільйонів євро як компенсацію за свого коуча.

Нагадаємо, «Челсі» в сезоні-2023/24 тренував Маурісіо Почеттіно. «Сині», кольори яких захищає вінгер збірної України Михайло Мудрик, фінішували на шостій сходинці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, здобувши квиток до Ліги конференцій УЄФА.

undefined

3 червня 2024 17:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00