Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лемпард: «Робимо все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від жахливої війни в Україні»

Головний тренер «Евертона» Френк Лемпард відреагував на ініціативу клубу в рамках підготовки до благодійного матчу проти київського «Динамо».

«Іриски» докладають максимум зусиль, щоб українські сім'ї, які розмістилися у шести ліверпульських округах у рамках програми британського уряду Home For Ukraine, мали змогу відвідати гру на «Гудісон Парк».

Лемпард наголосив на важливості висвітлення гри проти «Динамо», щоб допомогти потерпілим від російської агресії українцям:

«Ми раді співпрацювати з міськими радами, щоб надіслати це запрошення сім'ям українських біженців та їхнім прихисникам, які мешкають у Мерсісайді. Ми прагнемо зробити все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від жахливої війни в Україні», – наводить слова наставника Евертона Liverpool Echo.

«Евертон» із перших днів підтримує Україну. В березні власник клубу Фархад Моширі та голова правління Білл Кенрайт перерахували 250 000 фунтів на гуманітарну допомогу.

У останніх матчах минулого сезону футболісти «Евертона» виходили на поле з логотипом програми британського комітету з надзвичайних ситуацій Ukraine Humanitarian Appeal.

Нагадаємо, благодійний матч «Евертон» – «Динамо» в рамках ініціативи «біло-синіх» Match For Peace пройде у п'ятницю, 29 липня. Початок – 21:45.

24 липня 2022 15:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00