Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лунін входить до шорт-листа «Манчестер Сіті», у ньому бачать заміну Едерсону

«Манчестер Сіті» розглядає кандидатуру голкіпера «Реала» Андрія Луніна у разі переходу воротаря «містян» Едерсона до «Аль-Насру», повідомляє Bernabeu Digital.

Зазначається, що англійський клуб придивляється до кількох воротарів. Основним варіантом є Діогу Кошта з «Порту», але керівництво «драконів» нещодавно заявило, що не планує його продавати, принаймні на даний момент.

Ще один варіант, який розглядає «Манчестер Сіті» для підсилення воротарської позиції - це Андрій Лунін. Українець входить до шорт-листа потенційних новачків. Англійський клуб звернув на нього увагу, завдяки чудовій грі за «Реал» у чвертьфіналі Ліги чемпіонів проти «містян». До того ж, Лунін відповідає параметрам, заданим Пепом Гвардіолою та «Манчестер Сіті»: молодий і готовий грати у стартовому складі.

«Сіті», як і інші клуби англійської Прем'єр-ліги, хочуть скористатися сумнівами Луніна, який після хорошого сезону остерігається повернення на лаву запасних «Реалу» після відновлення Тібо Куртуа.

Українець відчуває, що готовий грати в основі іншої топкоманди, і його агент Жорже Мендеш вже шукає пропозиції, уникаючи розмов про продовження контракту з «Реалом» до 2029 року про який він вже домовився.

У найближчі кілька днів Лунін повинен буде вирішити, чи продовжувати йому співпрацю з мадридським клубом, чи спробувати себе в іншому чемпіонаті. Кілька клубів зацікавлені у послугах Андрія і, серед них, «Манчестер Сіті», який розраховує на українця як на одну з можливих замін Едерсону.

6 липня 2024 16:01







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00