Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Англія, 22-й тур. Вест Гем – Борнмут 1:1

«Вест Гем» у 2024 році ще не перемагав, розписавши три нічиїх і вилетівши з Кубка Англії від «Брістоля». «Борнмут» же програв два останні матчі АПЛ, але це були поєдинки з «Тоттенгемом» і «Ліверпулем».

Сьогодні «вишням» дуже пощастило вже на старті. Калвін Філліпс відзначив свій дебют грубою помилкою. Хавбек під тиском віддав передачу, якою скористався Соланке. Домінік наблизився на відстань в один гол до найкращих бомбардирів сезону – Голанна і Салаха, в яких по 14 м'ячів. Ще у першому таймі «Борнмут» міг збільшувати перевагу, але Ареоля рятував «Вест Гем» після ударів Семеньйо.

У другій половині активнішими вже були господарі. Витиснути гол вдалося на 60-й хвилині. Кудус заробив пенальті, який арбітри призначили лише завдяки VAR. Ворд-Прауз впевнено реалізував покарання. Залишалося ще понад пів години, але команди, схоже, були згодні на нічию, спокійно догравши до фінального свистка. Навіть одне очко дозволило «Борнмуту» піднятися 12-те місце в турнірній таблиці, «Вест Гем» залишається шостим.

Ілля Забарний знову провів повний матч. Солідно відіграв у обороні – тричі виносив м'яч, заблокував один удар, здійснив одне перехоплення. Трохи підвела боротьба, де українець був переможцем менше ніж у половині випадків. Але найбільше «зрізала» оцінки гра на м'ячі. Забарний часто помилявся в передачах (лише 71% точності), мав багато втрат (аж 15), більшість його дальніх пасів призводили до зміни володіння на користь суперника. Зате Ілля виконав одну ключову, доставивши м'яч у чужий штрафний.

ВЕСТ ГЕМ – БОРНМУТ – 1:1
Голи:
Ворд-Прауз (61, з пенальті) – Соланке (3).
Вест Гем: Ареола, Джонсон, Мавропанос, Зума, Емерсон, Філліпс (Інгс, 69), Соучек, Альварес, Кудус (Корне, 90+6), Ворд-Прауз, Боуен.
Борнмут: Нето, Сміт, Забарний, Сенесі, Келлі (Керкез, 79), Кук, Крісті, Семеньйо (Сіністерра, 69), Скотт (Клюйверт, 69), Таверньє (Фавр, 90+2), Соланке.
Попередження: Боуен (70) — Крісті (67), Кук (83), Фавр (90+8).

1 лютого 2024 23:34







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00