Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Де Дзербі призначений головним тренером «Брайтона»

Відпустивши минулого тижня Грема Поттера в «Челсі», «Брайтон» визначився з новим керманичем, уклавши чотирирічний контракт із Роберто Де Дзербі.

43-річний італієць зробив собі ім'я завдяки роботі в «Сассуоло», з яким він двічі фінішував на восьмому місці в Серії А, після чого пішов тренувати «Шахтар». Через війну фахівець залишив донецький клуб, встигнувши виграти Суперкубок Ураїни.

«Після свого короткого періоду в «Шахтарі» він насолоджувався подальшим успіхом, привівши клуб до кубкового успіху та очолював із командою турнірну таблицю чемпіонату України до того, як війна раптово припинила його перебування там», – сказав із цього приводу технічний директор «Брайтона» Девід Вейр.

«Ми розглянули низку кандидатів, але Роберто був нашим варіантом номер один із самого початку й єдиною людиною, з ким ми розмовляли. Він ідеальний для «Брайтона» в культурному та технічному плані, щоб продовжити розвиток клубу та роботу з цією видатною групою гравців», – запевнив виконавчий директор англійського клубу Пол Барбер.

18 вересня 2022 23:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00