Сьогодні 16 жовтня 2024 р.

«Манчестер Юнайтед» сподівається взимку позбутися Антоні

Нарешті в «Манчестер Юнайтед» прийняли рішення щодо майбутнього одіозного 24-річного вінгера Матеуса Антоні. Бразилець зробив собі ім'я в амстердамському «Аяксі», його стабільні виступи та величезний потенціал призвели до того, що Ерік тен Гаг, очоливши «червоних дияволів», переконав босів «МЮ» викласти за Антоні ціле багатство – «Аякс» із урахуванням різних бонусів міг отримати до ста мільйонів євро. Однак переїзд на «Олд Траффорд» пішов не за планом – фінти заради фінтів, для нарізок на YouTube і в соцмережах, могли працювати в Ередівізію, але не виявилися продуктивними в АПЛ, та й по репутації Антоні вдарив скандал із побутовим насильством щодо подруги.

Тепер, за даними CaughtOffside, «Манчестер Юнайтед» має намір у зимове трансферне вікно якщо не продати Антоні, чий контракт із манкуніанцями розрахований до літа 2027 року (з опцією одностороннього продовження ще на рік з ініціативи клубу), то хоча б відправити бразильця в оренду. З правом або опціоном викупу (ймовірно, клуб уже змирився і з фінансовими втратами?), або без подібної опції – у цьому разі цілком імовірним є варіант із поверненням Антоні до «Аякса», щоб перезавантажити кар'єру. У поточному сезоні бразильський вінгер з'явився на полі всього в чотирьох матчах, отримавши сумарно 139 ігрових хвилин – що свідчить про не надто високу довіру від Еріка тен Гага, на відміну від минулого і позаминулого сезонів.

Крім «Аякса», в послугах Антоні, навіть незважаючи на не найкращу ігрову статистику бразильця, також зацікавлені «Кристал Пелас» і «Ньюкасл». Лондонський клуб перед стартом сезону залишився без Майкла Олісе, який поїхав до «Баварії», тож «Пеласу» не завадить посилення атаки в принципі (та й турнірне становище необхідно поліпшити - жодної перемоги в семи турах, команда влаштувалася в зоні вильоту). А у підопічних Едді Хау, з початку поточного сезону, вже почали випадати через травми гравці атаки – і «сорокам» підписання Антоні дасть змогу додати варіативності в атакувальну лінію. Тим паче, амбіцій у «Ньюкасла» більш ніж достатньо, земляки Жоелінтон і Бруно Гімараеш можуть допомогти з адаптацією, а ймовірний конкурент – 30-річний парагваєць Мігель Альмірон – у зимове трансферне вікно може виїхати на Близький Схід.

15 жовтня 2024 23:23







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія. 20 найшвидших голів у історії Прем'єр-ліги

 

10 жовтня 2024 17:16

Англія, 7-й тур. Брентфорд – Вулвергемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:38

Англія, 7-й тур. Арсенал – Саутгемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:20