Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Англія, 21-й тур. Ліверпуль – Челсі 0:0. Мудрик вразив «Енфілд»

«Футбольний клуб»

Українець дебютував у АПЛ, і хоча не забив, серйозно навантажив оборону «Ліверпуля».  

Наставник «Челсі» Грем Поттер наочно продемонстрував, що не просто покладає великі надії на Михайла Мудрика, а покладає вже зараз.

Українець  не тільки потравив до заявки «синіх» на виїзний матч проти «Ліверпуля», але й першим серед запасних гостей вийшов на заміну. Гра виглядала стерильною, за годину команди на двох створили максимум 2-3 небезпечні моменти, тож поява нашого вибухового вінгера дійсно виглядала доречною.

undefined

  
Можна не сумніватися, що навість скептично налаштовані фани «Челсі» залишилися задоволені дебютом 100-мільйонного новачка. 22-річний хлопець не тушувався, декілька разів загострював гру нестандартними передачами, не припускався прикрих помилок і при цьому встигав плідно попрацювати на оборону. Двічі Михайло опинявся на ударній позиції. В одній ситуації не зміг як слід приборкати м’яч після сильної діагоналі Зієща, в другій ефектно прибрав з дороги Мілнера з Гомесом, але не поцілив у площину воріт.

Старший за Мудрика на 15 років Мілнер, який діяв на правій бровці «Ліверпуля», взагалі пережив важкі хвилини. Кілька разів відверто прогавив ривки українця, заробив на ньому «гірчичник» і зрештою був замінений стурбованим Юргеном Клоппом…

Як констатувала авторитетна The Telegraf, «Мудрик додав блиску безбарвній грі».  

Утім, голів на «Енфілді» глядачі так і не побачили. Два гранди наразі мають по 29 очок і разом із «Брентфордом» ділять 8-10 місця. Дивно, але факт.  

ЛІВЕРПУЛЬ – ЧЕЛСІ 0:0
Ліверпуль: Аліссон, Мілнер (Александр-Арнольд, 72), Конате, Гомес, Робертсон, Байчетич (Фабіньо, 82), Кейта (Нуньєс, 63), Тьяго,  Салах, Елліотт (Джонс, 82), Гакпо (Гендерсон, 82).
Челсі: Аррісабалага, Чалоба (Аспілікуета, 81), Тіагу Сілва, Бадьяшиль, Жоржиньйо, Голл (МУДРИК, 55), Зієш, Кукурелья, Галлахер, Маунт (Чуквуемека, 81), Гаверц (Обамеянг, 81).
Попереджені: Мілнер (66), Джонс (90) – Чалоба (80).

21 січня 2023 16:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія. 20 найшвидших голів у історії Прем'єр-ліги

 

10 жовтня 2024 17:16

Англія, 7-й тур. Брентфорд – Вулвергемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:38

Англія, 7-й тур. Арсенал – Саутгемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:20