Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Челсі» на порозі масового розпродажу гравців

За два останні трансферні вікна «Челсі» здійснив величезну кількість придбань, і наразі на балансі першої команди «синіх» перебуває понад 30 гравців.

Невдалий сезон додатково підштовхує клуб до чистки. Серед виконавців, від яких лондонці можуть відмовитися наступного літа, називають Мейсона Маунта, Матео Ковачича, Сесара Аспілікуету, Крістіана Пулішича, П'єра-Емеріка Обамеянга та Рубена Лофтус-Чіка.

Може залишити «Стемфорд Брідж» і 26-річний Бен Чілуелл, контракт якого дійсний ще два роки. Захисник перебуває на піку, й це ідеальна нагода для вигідного продажу гравця, чия трансферна вартість незабаром може почати знижуватися – як через контракт, так і за віком. Також Чіллуелл схильний до травм – за три роки в Лондоні екс-оборонець «Лестера» зіграв 76 матчів.

За інформацією The Athletic, Бен може знайти притулок у «Манчестер Сіті», головний тренер якого Хосеп Гвардіола хотів отримати футболіста ще в 2020 році, коли той переходив до «Челсі» за 50 мільйонів фунтів.

Іспанському керманичу «городян» потрібен лівий захисник, адже Жоау Канселу відправлений в оренду до «Баварії» й навряд чи повернеться до Манчестера, а для Натана Аке ця позиція не є рідною.

13 березня 2023 13:44







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00