Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Гвардіола не шкодує, що продав Зінченка з Габріелем Жезусом в «Арсенал»

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола заявив, що не шкодує щодо продажу захисника Олександра Зінченка та нападника Габріеля Жезуса в «Арсенал».

Минулого літа «городяни» виручили за обох понад 70 мільйонів фунтів. Однак обидва новачки «канонірів» перетворилися на ключових гравців лондонської команди, яка наразі лідирує в Прем'єр-лізі. Проте, це не змусило іспанського фахівця каятися.

«Чому я не шкодую? Тому що вони перемагають. Алекс і Габріель добре виступали за нас. Я неймовірно поважаю їх обох насамперед як людей, а також як футболістів. Звичайно, ми хочемо перевершити їх, але я більш ніж радий за хлопців та їхні сім'ї, що вони домагаються всіх цих успіхів.

Відхід трапився через домовленість гравців та обох клубів, от і все. Алекс міг багато разів піти, але він казав, що хоче залишитися. Й він залишався. Те ж саме з Габріелем. Ми погодилися відпустити його, тому що після багатьох років він потребував нового виклику. «Арсенал» жадав отримати його. Отже все трапилося природним чином. Їхні справи йдуть добре, і я їх із цим вітаю», – цитує Гвардіолу Daily Mirror.

27 січня 2023 13:20







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00