Сьогодні 8 вересня 2024 р.

«Манчестер Сіті» ще на п’ять років прописав Родрі у своїх лавах

Півзахисник «Манчестер Сіті» Родрі уклав зі своїм клубом новий п'ятирічний контракт. Термін попереднього минав лише за два роки, проте своєю грою 26-річний іспанець переконав «городян» надати йому нову угоду на покращених умовах.

За три роки після свого переходу з мадридського «Атлетіко» хавбек відіграв за команду Хосепа Гвардіоли 151 матч, завоював два титули Прем'єр-ліги та два Кубки англійської ліги.

«Перехід у «Сіті» в 2019 році був найкращим рішенням у моїй кар'єрі. Я насолоджуюся кожною секундою. Фанати добре ставляться до мене, я відчуваю повну підтримку клубу, а тренер підстьобує мене щодня.

Я суттєво додав як гравець, і хочу подякувати тренеру й усьому тренерському штабу за їхню допомогу. Вони докладають усіх зусиль, аби допомогти мені стати більш класним виконавцем. Я ціную їхню роботу.

Ми були дуже успішні, поки я тут, і я дуже цим пишаюся. Але, якщо чесно, цей успіх робить мене ще голоднішим. Коли починаєш вигравати великі трофеї, не хочеш зупинятися. Я відчуваю, що в «Сіті» маю найвищі шанси вигравати трофеї, й тому я задоволений, що залишуся тут якнайдовше», – прокоментував Родрі підписання нової угоди з чемпіоном Англії.

12 липня 2022 14:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00