Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Керрік очолив «Міддлсбро»

Колишній півзахисник «Манчестер Юнайтед» та збірної Англії Майкл Керрік очолив «Мідлсбро».

Команда з Чемпіоншипу три тижні перебувала у пошуках нового керманича після звільнення Кріса Вайлдера. Спочатку Керрік і «речники» не знайшли спільної мови, проте другий раунд переговорів виявився успішним.

Самостійний тренерський досвід Керріка обмежується трьома матчами на чолі «Манчестер Юнайтед», де він також асистував Жозе Моурінью та Оле Гуннару Сульшеру.

«Ми раді вітати Майкла в клубі. Ми визначили низку претендентів на цю вакансію, й усі вони справили враження в ході переговорів, але Майкл був кандидатом, що виділяється. Він має ті самі цінності й амбіції, що й наш клуб. Вважаємо, Майкл ідеально нам підходить, а він сам вірить, що це правильний клуб у правильний час для нього», – зазначив президент «Мідлсбро» Стів Гібсон.

Асистувати Керріку буде екс-захисник «річників» та збірної Англії Джонатан Вудгейт. Із іншими призначеннями наставник визначиться пізніше.

Наразі «Боро» посідає четверте з кінця місце в Чемпіоншипі. Дебютувати у новій ролі 41-річний англієць зможе у виїзному матчі проти «Престона» найближчої суботи.

24 жовтня 2022 17:40







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00