Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Англія, 30-й тур. Борнмут – Евертон 2:1. Казус Коулмана

Ми очікували на дербі українських захисників на «Вайталіті Стедіум», однак продемонстрував свою двожильність одразу ж після завершення міжнародної перерви лише Ілля Забарний. Оборонець «Борнмута» традиційно вийшов у старті колективу Іраоли. А Віталій Миколенко навіть не потрапив до заявки через хворобу. Як відомо, він захворів ще напередодні фіналу плей-оф відбору на ЄВРО-2024 з Ісландією (1:2).

«Борнмут» традиційно здорово почав перший тайм. Домашні заготовки на стандартах, висока активність Клюйверта і Семеньо. Поступово «Евертон» зняв із себе тиск господарів і вирівняв гру. У середині 45-хвилинки Калверт-Льюїн цілився в кут після скидки партнера, але Нето витягнув його удар. Загалом, більше моментів до перерви ми особливо й не побачили. Команди займалися взаємною нейтралізацією, багато боролися. Пішли відпочивати з нулями на табло, це зрозуміло, але дивно, що всього з 1:1 за жовтими картками.

Другий тайм вийшов набагато більш подієвим. «Борнмут» знову активно стартував і заслужив відкрити рахунок. Келлі, який вийшов на заміну, навісив точно на голову Соланке, прямо на 16-й гол Домініка в сезоні. Заміна Дайча у відповідь теж спрацювала. Шон кинув у бій другого форварда, той виграв боротьбу в Нето після навісу і таки проштовхнув м'яч у сітку.

Можливо, «Евертон» би забрав один заліковий пункт, але досвідчений Коулман припустився серйозної помилки. Послідував звичайний навіс, Шеймус хотів скинути снаряд у руки Пікфорду, однак невірно оцінив ситуацію і м'яч від грудей пішов у порожні ворота...

Команди залишилися на своїх місцях, «Борнмут» посідає 13-ту позицію в таблиці. «Евертон» – 16-ту.

БОРНМУТ – ЕВЕРТОН – 2:1
Голи:
Соланке (64), Коулман (90+1, автогол) – Бету (87).
Борнмут: Нето, Сміт, Забарний, Мефам, Керкез (Келлі, 63), Адамс, Кук, Семеньо, Клюйверт (Біллінг, 73), Таверньє (Уаттара, 74), Соланке (Унал, 85).
Евертон: Пікфорд, Коулман, Тарковскі, Брантуейт, Годфрі, Гаррісон (Янг, 72), Онана (Бету, 79), Гарнер, Макніл, Дукуре (Гомеш, 72), Калверт-Льюїн. Попередження: Соланке (30) – Онана (42), Тарковскі (76).

30 березня 2024 19:38







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00