Сьогодні 18 жовтня 2024 р.

Англія, 27-й тур. Шеффілд Юнайтед – Арсенал 0:6. Безжальні «Гармаші»

Команда Кріса Вайлдера пропустила тричі ще до перерви. Рахунок було відкрито на 5-й хвилині після обігравшу Габріела, Жоржиньо, Мартінеллі й Райса в лівій половині штрафного – все завершилось прострілом Деклана та замиканням Едегора з лінії воротарського. У гольовій атаці взяли участь футболісти з чотирьох різних позиції (центрбек, центрхави, вінгер і «вісімка»).

Другий гол був простішим. Сака прийняв м'яч на фланзі, легко обійшов Трасті й простілив вздовж воріт – Богл же підрізав м'яч у сітку. Автогол, але якби не було спроби зупинити м'яч – на дальній замикав би Райс. Це була 13-та хвилина, а в «Арсенала» на ту мить було вже шість ударів та два голи.

На 15-й хвилині прилетів і третій. Мартінеллі обігрався з Ківіором на лівому краю карного майданчика й спокійно прошив Грбіча. Це була контратака, яку хорошим розворотом започаткував Гаверц, а Едегор потім запустив передачу на хід конкуренту Зінченка.

Кріс Вайлдер замінив Норвуда вже на 17-й хвилині, але це не допомогло. На 25-й «Арсенал» вколотив четвертий. Ахмедходжич втратив м'яч у єдиноборстві з Мартінеллі, а Гаверц підхопив м'яч та увійшов до штрафного. Удар, дальній кут, гол, 0:4.

На 39-й хвилині справа дійшла і до 0:5. Едегор одним проникним пасом відрізав трьох футболістів «Шеффілда», а Сака легко втік від Осборна й прострілив з правої – Райс замкнув. До речі, саме Осборн замінив Норвуда.

Відпочивати команди відправились саме з цими цифрами на табло. Втім, «Арсенал» не зупинився. На 58-й хвилині у ворота Шеффілда вколотили шостий гол. Жоржиньо видав прекрасне закидання на хід Гаверц, той у штрафному хитнув Трасті й скинув під удар Вайту, а Бен потужно пробив у дальній кут – 0:6.

Потім команда розслабилась, а Мікель Артета почав знімати лідерів. Нових голів фани вже не побачили, але це не мало особливого значення. Важливо, що «гармаші» набрали 61 очко, впритул наблизившись до «Манчестер Сіті» та «Ліверпуля». До «містян» усього один заліковий бал, до мерсисайдців – два.

ШЕФФІЛД ЮНАЙТЕД – АРСЕНАЛ – 0:6
Голи:
Едегор (5), Богл (13, автогол), Мартінеллі (15), Гаверц (25), Райс (39), Уайт (58).
Шеффілд Юнайтед: Грбіч, Богл, Ахмедходжич (Арбластер, 64), Трасті, Робінсон, Норвуд (Озборн, 17), Соуза, Девіс (Брукс, 46), Макейті (Болдок, 46), Хамер, Макберні (Осула, 46).
Арсенал: Рая, Уайт (Седрік, 66), Саліба, Габріел, Ківіор, Едегор, Жоржиньо (Партей, 65), Райс (Троссар, 73), Сака (Вієйра, 46), Гаверц, Мартінеллі (Жезус, 66).
Попередження: Богл (29).

4 березня 2024 23:55







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія. 20 найшвидших голів у історії Прем'єр-ліги

 

10 жовтня 2024 17:16

Англія, 7-й тур. Брентфорд – Вулвергемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:38

Англія, 7-й тур. Арсенал – Саутгемптон. Огляд матчу

 

05 жовтня 2024 21:20