Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Лемпард: «Челсі» зробив сюрприз. Я з задоволенням проводив час удома…»

Після звільнення Грема Поттера минулої неділі «Челсі» зіграв проти «Ліверпуля» (0:0) з помічником Бруно Сальторі на чолі. Але на решту сезону боси столичного клубу вирішили довірити команду Френку Лемпарду. Той був здивований, що його покликали назад, проте без вагань погодився на цю тимчасову пропозицію.

«Це був сюрприз у тому сенсі, що ти ніколи не знаєш, яке рішення ухвалить клуб. Я з задоволенням проводив час удома. Коли ти перебуваєш удома, то можеш присвятити себе родині. Проте це було легке рішення, адже це мій клуб. А також я дуже практична людина.

Із моменту розставання наші шляхи розійшлися, однак мене попросили повернутися, й я повертаюся з упевненістю, що зможу допомогти наприкінці сезону. Радий і вдячний цій можливості. Я добре знаю склад, тренувальну базу, стадіон і фанатів. Старатимуся щосили.

Я ніколи не думав, що дорога назад у «Челсі» для мене закрита. Я розумію клуб та гру. Хоча, якщо чесно, навіть не думав про своє повернення як тренер «Челсі». Моє завдання в тому, щоб просто бути якомога класним наставником.

Я не розглядаю це як незакінчену справу. Тепер я тут в інший період часу, й просто хочу зробити якнайбільше. А незакінчена справа – це трохи з Голлівуда», – цитує Лемпарда Daily Mail.

6 квітня 2023 18:28







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00