Сьогодні 8 вересня 2024 р.

Почеттіно: «Хочемо дати «Ліверпулю» бій за справедливого суддівства на «Вемблі»

Юрген Клопп залишає тренерський місток «Ліверпуля» наприкінці сезону, тому недільний фінал Кубка англійської ліги проти «Челсі», можливо, буде його останнім на «Вемблі».

У зв’язку з цим наставник «синіх» Маурісіо Почеттіно висловив надію на неупереджене суддівство в головному двобої турніру. Він побоюється, що рефері фіналу Кріс Кавана зі своїми помічниками можуть мимоволі виявити симпатії до німця. Прецедент уже був, коли лондонці нібито зіткнулися з несправедливим суддівством минулого місяця, коли «Челсі» поступився на «Енфілді» з рахунком 1:4.

«Чи може «Ліверпуль» опинитися під тиском через те, що Клопп йде наприкінці сезону? Гарне питання. Але, під тиском не Юрген. Під тиском люди, які хочуть відсвяткувати перемогу з «Ліверпулем». Ми хочемо бути впевнені, що дамо бій і отримаємо справедливе ставлення до себе в кожному рішенні.

Коли ми грали на «Енфілді» жодне ключове рішення не було на нашу користь. Нам не дали два пенальті. В локальних дуелях рефері завжди свистів на користь іншого кольору – червоного. Я хочу справедливого відношення.

Звичайно, ми святкуватимемо в разі перемоги. Я першим визнаю, що «Ліверпуль» – неймовірна команда, а Клопп – один із найкращих тренерів у світі. Але, враховуючи мій останній досвід, я не хочу на «Вемблі» відчувати тиск від людей навколо. Маємо зіграти на своєму рівні, й нехай найкраща команда переможе», – цитує Почеттіно The Guardian.

24 лютого 2024 13:56







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Англія, 3-й тур. МЮ – Ліверпуль. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 21:34

Англія, 3-й тур. Челсі – Крістал Пелес. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:11

Англія, 3-й тур. Ньюкасл – Тоттенгем. Огляд матчу

 

01 вересня 2024 18:00